Thursday - 2024 18 July پنج شنبه - ۲۸ تیر ۱۴۰۳
چرا غلات؟
غلات صبحانه یک انتخاب صبحانه مغذی است که به طور گسترده پذیرفته شده است.
مصرف کنندگان منظم غلات صبحانه 1 :
مصرف روزانه شیر بیشتری داشته باشید زیرا اغلب آنها با هم مصرف می شوند
فیبر رژیمی بهتری دریافت کنید
مصرف چربی و کلسترول کمتری داشته باشید
مصرف ریزمغذیها به ویژه ویتامینهای B، فولات، کلسیم، آهن، منیزیم و روی افزایش یافته است.
به احتمال زیاد نیازهای غذایی توصیه شده خود را برآورده می کنند
مصرف کنندگان غلات صبحانه آماده همچنین وزن بدن سالم تری دارند و خطر ابتلا به اختلالات مرتبط با سبک زندگی مانند CVD، دیابت نوع 2، فشار خون بالا و غیره را کاهش می دهند.
صبحانه غلات و شیر چه کاری می تواند برای شما انجام دهد!
بازسازی – پروتئین بلوک ساختمانی برای بدن است و به بازسازی شما کمک می کند.
شارژ مجدد - غلات دارای کربوهیدرات هایی هستند که انرژی را برای کمک به شارژ مجدد شما فراهم می کنند.
سوخت گیری – یک صبحانه مغذی در مورد پروتئین یا غلات نیست، وقتی این دو را با هم اضافه کنید، ترکیبی قدرتمند به دست می آورید که به شارژ مجدد بدن شما کمک می کند.
کاسه صبحانه را بشکن!
نانی غلات صبحانه
یک وعده غلات با میوه و شیر یک صبحانه متعادل عالی را ایجاد می کند. اما شما می توانید از غلات به روش های دیگر لذت ببرید.
غلات را در یک کیسه پلاستیکی با قابلیت مهر و موم مجدد برای یک میان وعده در حال حرکت بسته بندی کنید.
وقتی دیر به خانه می رسید، غلات و شیر بدون چربی را همراه با میوه یا میوه های خشک برای شام یا میان وعده قبل از خواب بخورید.
غلات را می توان به عنوان رویه برای شکلات داغ، قهوه سرد، بستنی و دسر استفاده کرد.
غلات را به عنوان یک ترکیب ترد در بهل، سالاد اضافه کنید یا آن را به چیودا خوب قدیمی درست کنید. همچنین می توان از رویه برای ظروف پخته یا روکش برای کتلت پخته شده، پتی، مرغ، ماهی استفاده کرد.
بنابراین،غلات آماده برای صبحانه را می توان به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل سالم و در سبک زندگی فعال توصیه کرد.
مایعـات شکلاتی، میـوه ای یا انـواع طعـم هـای دیگـر میتواند به عنوان ماده پرکننده یا مغزی در این محـصولات تزریق شود یا به عنوان روکـش دهنده روی این محـصولات را پوشانده و طعـم های متنـوعی ایجاد کنند. از مـزایـای شکلات نانی غلات حجـیم شده 30 گـرم می تـوان به مـوارد زیـادی اشاره کرد از جـمله؛ قند و چـربی فـوق العـاده کـم، تعداد در هـر بسته 24 عدد، شکلات مجـلسی و خـوش طعـم، تهیه شده از غلات کامل، سرشار از انـرژی، قابـل حـل شدن در شیر، دارای نشان حـلال، این بیسکویت منبع غنی از نوعی فیبر پـروبیوتیک به نـام اینـولین است، قند و چربی بسیار کم، با شاخص گلایسمی بسیار پایین، تهیه شده از غلات کامل و کاربرد آن جـهت میان وعده و رژیم بسیار عالی است. شکلات غلات نانی 30 گـرم با مغـزی فندقی می باشد و در رابطه با فنـدق می توان به این نکته اشاره کـرد که این خشکبار سرشار از مـواد مغذی، آنتی اکسیدان و ویتامین ها و مـواد معدنی است.
غلات کامل از سه قسمت عمده تشکیل میشود که شامل سبوس، جوانه و اندوسپرم ویا دروندانه است. سبوس، لایه سخت بیرونی غلات است که شامل فیبر، مواد معدنی و آنتیاکسیدان است. جوانه، هسته غنی از مواد مغذی آن است که حاوی کربوهیدرات، چربیها، پروتئینها، ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها و سایر مواد مغذی گیاهی مختلف میشود. جوانه بخش جنینی گیاه است، یعنی بخشی که موجب بهوجود آمدن یک گیاه جدید میشود. اندوسپرم یا دروندانه، بزرگترین بخش از دانه است که بیشتر شامل کربوهیدرات در قالب نشاسته و پروتئین است. در غلات تصفیه شده، سبوس و جوانه حذف شده و فقط اندوسپرم باقی میماند. به غیر از جوی دوسر، معمولاً تمام غلات بهصورت تصفیه شده مصرف میشوند و فقط جوی دوسر است که به صورت کامل خورده میشود.
غلات صبحانه را به 3 گروه عمده تقسیم می کنند :
- کورنفلکس (پرک تهیه شده از ذرت )
کورن فلکس به انواعی از غلات صبحانه گفته میشود که برگههای برشته شده و پولکی ذرت، مادهی اصلی تشکیل دهندهی آن باشد . معمولا جهت تنوع در مزه این نوع غلات صبحانه را با عسل، پودر شیر خشک و یا پودر کاکائو مخلوط می کنند. ذرت تعدادی از اسید آمینه های ضروری برای بدن را ندارد از طرفی این اسیدهای آمینه در شیر موجود است، بنابراین جهت تکمیل این کمبود،توصیه می شود کورنفلکس را به همراه شیر مصرف نمایند .
غلات کامل از فیبر و مواد مغذی بالاتری برخوردار است، برای همین از نظر سلامتی برای بدن فواید بیشتری دارد و بر طول عمر، جلوگیری از چاقی، جلوگیری از دیابت نوع دو، جلوگیری از بیماری قلبی و همچنین جلوگیری از سرطان روده بزرگ اثر زیادی دارند.
غلات سبوس دار یا همان غلات تصفیه نشده یا غلات کامل، غلاتی هستند که سبوس و جوانه آن جدا نشده است؛ و شامل آرد سبوسدار، نان سنگک، بلغور گندم، بلغور جوی دوسر، بلغور ذرت کامل و برنج قهوهای هستند. استفاده از غلات سبوس دار در غذای رژیمی به تامین مواد مورد نیاز بدن شما از نظر مواد معدنی، پروتئین و کربوهیدرات و ویتامینها کمک میکند. این غلات علاوهبر، در بر داشتن مواد ذکر شده، دارای فیبر بالایی نیز هستند که در تنظیم و تسهیل عملکرد دستگاه گوارش فایده دارند.
غلات کربوهیدرات های پیچیده از جمله فیبر غذایی و پروتئین را فراهم می کند. آنها معمولاً دارای چربی کم، مواد مغذی متراکم هستند و در بیشتر موارد با بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری غنی شده اند. آنها نه تنها راحت هستند بلکه تغذیه بسیار مورد نیاز را نیز فراهم می کنند.
5.9٪ غلات کامل (گندم 40.3٪ گندم کامل، جو دوسر 5.6٪)، 29.6٪ برنج، شیر شکلات 16.5٪ (شکر، کره کاکائو، پودر شیر، توده کاکائو، پودر شیر آب پنیر، امولسیفایر لسیتین (سویا)، طعم دهنده طبیعی وانیل شکر، 4.1 درصد شکلات (توده کاکائو، شکر، کره کاکائو، امولسیفایر لسیتین (سویا)، طعم طبیعی وانیل)، شربت قند نیشکر نیمه معکوس، عصاره مالت جو، ویتامین ها و مواد معدنی: کربنات کلسیم، نیاسین، آهن، اسید پانتوتنیک ویتامین B6، ریبوفلاوین، اسید فولیک; غلیظ کننده پلی دکستروز، شربت گلوکز، نمک، آنتی اکسیدان عصاره غنی از توکوفرول.
دیدگاه خود را بنویسید