Saturday - 2024 17 August                                                     شنبه - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳     

قهوه فوری از دانه های واقعی قهوه درست می شود. محتویات محلول و فرار لوبیا استخراج می شود. سپس آب خارج می شود تا پودر یا پودر قهوه محلول غلیظ باقی بماند. اساساً برای راحتی ما کم آب شده است - فقط آب را اضافه کنید و برای خود دم کنید!

همچنین ممکن است قهوه فوری به نام زیر را ببینید:
قهوه محلول
قهوه پودر شده
قهوه دانه بندی شده

مانند بسیاری از
قهوه های دیگر، قهوه فوری نیز در انواع برشته ها وجود دارد: تیره، متوسط و روشن، بنابراین شما همچنان می توانید قدرت مورد علاقه خود را انتخاب کنید. همچنین ممکن است به دنبال همان طعم غنی اما بدون کافئین باشید. خوشبختانه، قهوه فوری بدون کافئین اینجاست تا هوس شما را با همان فرآیند سریع و آسان برطرف کند.


 قهوه معمولی معمولاً با دانه‌های قهوه بوداده، آسیاب شده به صورت پودر ریز درست می‌شود. با این نوع قهوه، پس از اتمام فرآیند، همیشه ضایعات دانه قهوه وجود دارد. همانطور که قبلا ذکر کردیم، قهوه فوری محلول است. هیچ ضایعاتی وجود ندارد، زیرا همه آن ها در حالت غنی و خوشمزه حل می شوند.

در سال های اخیر، کیسه های قهوه فوری به قفسه های ما وارد شده است. این کیسه ها با قهوه فوری لذیذ پر شده اند اما به شکل پودر هستند و برخی از آنها حتی با شیر اضافه می شوند - حتی سر و صدا کمتر! ناگفته نماند، کیسه های قهوه فوری جایگزین لبنیات به راحتی در دسترس هستند. واقعاً یک قهوه فوری برای همه وجود دارد!

قهوه بلک گلد تیمز

قهوه بلک گلد تیمز، قهوه ی خالص از نوع ترکیبی ( عربیکا و روبوستا ) می باشد . دانه قهوه عربیکا دارای عطر و بوی زیاد، کافئین متوسط و ترشی خاصی است به همین دلیل در فرمولاسیون اختصاصی تیمز از ترکیب عربیکا با قهوه روبوستا که طعم تلخ تر و کافیین بیشتری دارد ترکیبی ایده آل تر رقم زده ایم . فرایند رست قهوه های Tim's نیز کاملا اختصاصی بوده و زیر نظر متخصصين و در شرایط ویژه ای صورت می پذیرد.

قهوه فوری شرکتی تیمز بسته 40 عددی  _ فروشگاه اینترنتی حلزون خرید قهوه فوری تیمز 

یکی دیگر از محصولات Tim's قهوه فوری خالص می باشد که در بسته های ۴۰ عددی ( هر بسته حاوی ۴۰ عدد ساشه ۲.۵ گرمی ) به بازار عرضه می‌شود.

قهوه فوری بلک گلد تیمز را در یک فنجان ( حاوي ۱۵۰ میلی لیتر آب جوش ) ریخته، هم بزنید، کمتر از ۳۰ ثانیه آماده نوشیدن می‌شود. ( بهتر است دمای اب جوش بین ۸۰-۹۰ درجه سانتیگراد باشد، فقط کافیست پس از ریختن آب جوش در فنجان کمی صبر کنید تا دمای آب متعادل تر شود )

همانطور که قبلاً گفتیم، طرز تهیه قهوه فوری آسان است! به سادگی این 4 مرحله را دنبال کنید:

1. مهمتر از همه، لیوان مورد علاقه خود را انتخاب کنید
2. یک ساشه قهوه فوری تیمز اضافه کنید و کتری خود را بجوشانید
3. بگذارید آب در حال جوش شما 30 ثانیه بماند (ریختن آب جوش تازه روی قهوه باعث طعم تلخ می شود) و لیوان خود را پر کنید.
4. هم بزنید تا قهوه فوری کاملا حل شود و لذت ببرید!

قهوه


و شما آن را دارید - یک قهوه غنی و زیبا با کمترین سر و صدا.
البته، برخی از ما کمی پیتزا اضافی در فنجان قهوه خود دوست داریم. شما به راحتی می توانید یک شربت طعم دار (به عنوان مثال، وانیل یا کارامل) اضافه کنید، اما قهوه فوری با شیر نیز یک راه معمول برای لذت بردن از این نوشیدنی است.

تیمز در تلاش است تا بهترین قهوه ممکن را فراهم کند تا بتوانید با صرف کمترین زمان با کیفیت ترین قهوه را نوش جان کنید. با قهوه های فوری تیمز هر زمان از روز می توانید از یک فنجان قهوه تازه لذت ببرید. قهوه تیمز را می توانید همه جا با خود ببرید و هروقت که خواستید قهوه با کیفیت درست کنید. برای درست کردن یه کاپوچینوی خامه ای و خوشمزه نیازی به دستگاه قهوه و صرف وقت ببرید.

پودر قهوه فوری: به نوعی قهوه که بلافاصله در آب جوش یا شیر داغ حل میشود قهوه فوری گفته میشود.

قهوه فوری از دانه های رست شده قهوه تهیه میگردد و یا سه گروه اصلی قهوه فوری کلاسیک، قهوه فوری گلد و قهوه فوری اسپرسو شناخته میشود.

در فرایند تبدیل قهوه به پودر قهوه فوری گلد از روش خشک کردن انجمادی استفاده میشود. و برای رسیدن به قهوه فوری کلاسیک از روش اسپری خشک استفاده میشود.

معمولا در ایران قهوه فوری را با نام نسکافه می شناسند و علت اصلی آن این است. که اولین بار شرکت نستله اقدام به این فرآوری نموده است.

این محصول یک نوشیدنی سالم سریع و بسیار شبیه به قهوه دمی را به شما تحویل میدهد. و به دلیل اینکه به راحتی در منزل یا محل کار و حتی در سفر در دسترس می باشد.
پودر قهوه فوری نباید در معرض هوای قرار بگیرد. زیرا با اکسیده شدن پودر قهوه فوری کیفیت آن بسرعت از بین می رود.

توصیه میشود در طول روز یک یا دو بار از این نوشیدنی لذیذ استفاده شود. و در ساعات پایانی شب و در طول شب از نوشیدن آن اجتناب ورزید در صورتی ک تمایل دارید نوشیدنی قهوه فوری شما ظاهری زیبا تر نیز داشته باشد.

ابتدا پودر قهوه فوری را با کمی آب جوش با هم زن خوب هم بزنید و سپس باقی اب جوش را به آن اضافه کنید.

برند های مختلفی از قهوه فوری در نقاط مختلف دنیا تولید می شوند. برترین های آن مربوط به امریکای جنوبی می باشد.

جنوب شرق آسیا تنوع بی نظیری از این نوع پودر قهوه فوری را در لول اکونومی به خود اختصاص داده است.

بهترین قهوه گلد مربوط به کدام کشور است؟

  1. برزیل

برزیل یک نیروگاه واقعی تولید قهوه است. این کشور تقریباً ۴۰ درصد از قهوه جهان را به تنهایی تولید می کند.

بسیاری از مناطق برزیل دارای آب و هوای کاملاً مناسب برای کشاورزی قهوه هستند. مزارع قهوه حدود ۲۷۰۰۰ کیلومتر مربع از برزیل را پوشش می دهند که اکثر آنها در میناس گرایس، سائوپائولو و پارانا قرار دارند .

برزیل با خشک کردن گیلاس های قهوه در آفتاب (قهوه شسته نشده) به جای شستن آنها، خود را از اکثر کشورهای تولید کننده قهوه متمایز می کند.

این کشور آنقدر در تولید قهوه تأثیرگذار است که کیسه‌های ۶۰ کیلوگرمی ارغوانی که در طول تاریخ برای صادرات دانه‌ها از برزیل استفاده می‌شد، هنوز استاندارد جهانی برای اندازه‌گیری تولید و تجارت است.

  1. ویتنام

ویتنام با تمرکز بر دانه های ارزان قیمت روبوستا جایگاهی در بازار بین المللی پیدا کرد. دانه های روبوستا می توانند تا دو برابر دانه های عربیکا کافئین داشته باشند و طعم تلخ تری به قهوه می دهند.

اگرچه قهوه بیش از یک قرن است که در این منطقه کشت می‌شود، اما پس از اصلاحات اقتصادی دولت کمونیستی ویتنام در دهه ۱۹۹۰ تولید آن به شدت افزایش یافت .

امروزه ویتنام بیش از ۴۰ درصد از تولید لوبیا روبوستا در جهان را به خود اختصاص داده است.

کشت قهوه در ویتنام نیز بسیار پربار است. بازده قهوه این کشور به طور قابل توجهی بالاتر از سایر کشورهای تولید کننده قهوه برتر است.

قهوه گلد هند


هند پس از برزیل، ویتنام، اندونزی، کلمبیا و هندوراس، ششمین تولیدکننده بزرگ قهوه در جهان است. این کشور حدود ۷۰ درصد تولید را صادر می کند و میانگین صادرات قهوه تقریباً بین ۳۰ درصد عربیکا و ۷۰ درصد روبوستا می باشد.

مانند برزیل، بازار داخلی رو به رشدی برای قهوه در هند وجود دارد، زیرا کافه‌ های زنجیره‌ای در مناطق شهری به وجود می‌ آیند تا طبقه متوسط رو به رشد را تامین کنند. مصرف قهوه بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۱ بیش از دو برابر شد و سالانه بین ۵ تا ۶ درصد به طور پیوسته افزایش می‌یابد.

قهوه در اواخر قرن هفدهم به هند معرفی شد. داستان از این قرار است که یک زائر هندی به مکه – معروف به بابا بودان – در سال ۱۶۷۰ هفت دانه از یمن به هند قاچاق کرد (در آن زمان خارج کردن دانه‌های قهوه از عربستان غیرقانونی بود) و آنها را در تپه ‌های چاندراگیری کارناتاکا کاشت. هلندی ها (که بیشتر هند را در طول قرن هفدهم اشغال کردند) به گسترش کشت قهوه در سراسر کشور کمک کردند، اما با ورود راج بریتانیا در اواسط قرن نوزدهم بود که کشاورزی تجاری قهوه به طور کامل رونق گرفت. در ابتدا عربیکا گسترده بود، اما هجوم عظیم زنگ برگ قهوه باعث شد بسیاری از مزارع به سمت هیبریدهای روبوستا یا عربیکا/لیبریکا و گلد روی بیاورند و قهوه گلد هند به دنیا راه باز کرد.

هیئت قهوه گلد هند در سال ۱۹۰۷ برای کمک به بهبود کیفیت و حضور قهوه هندی از طریق تحقیقات و تلاش های آموزشی مختلف تأسیس شد. هیئت مدیره، در طول تاریخ مدرن کشور، بخش قهوه را به‌ویژه در دوره بین سال‌های ۱۹۴۲ تا ۱۹۹۵ به شدت تنظیم کرده است. پس از آزادسازی در سال ۱۹۹۵، به تولیدکنندگان اجازه داده شد تا محصولات خود را در هر کجا که می‌خواهند بفروشند.

بنابراین، فرآیند جدیدی برای تکرار شرایط تولید این قهوه منحصر به فرد ابداع شد.

برای ایجاد یک محصول موسمی، قهوه سبز طبیعی خشک شده در آفتاب در انبارهای روباز در ساحل ذخیره می شود که به هوای مرطوب استوایی ناشی از بادهای موسمی اجازه می دهد تا در فضای ذخیره سازی عبور کند. در طی یک دوره ۲ تا ۳ ماهه، لوبیاها رطوبت را جذب می کنند، درجه ای از اسیدیته طبیعی خود را از دست می دهند و تا دو برابر اندازه اصلی خود متورم می شوند و شکننده و رنگ پریده می شوند. این فرآیند زمانی شروع می شود که فصل باران های موسمی در ژوئن/ژوئیه آغاز می شود و معمولاً تا پایان اکتبر تکمیل می شود. نتیجه یک فنجان خاکی، تند و کم اسید است که اغلب برای افزودن بدن و وزن به مخلوط های اسپرسو خوب استفاده می شود.

 خواص قهوه گلد هندی

درد روده و رفلاکس اسید از شکایات رایج عده ای از عموم جامعه می باشد. سطح برشته شدن قهوه طلایی به این معنی است که شما یک دم نوش کم اسید می نوشید که بدون ناراحتی معده به شما، کافئین را افزایش می دهد.

انرژی و تمرکز را افزایش می دهد. بسته به مدت زمانی که آن را دم می‌کنید، قهوه طلا هند نسبت به روست متوسط معمولی کافئین بیشتری دارد که منجر به افزایش وضوح ذهنی می‌شود.

برای کاهش وزن خوب است. قهوه سیاه معمولی شما ممکن است متابولیسم شما را افزایش دهد ، اما قند ها و خامه های اضافه شده می توانند آن فنجان را به یک بمب کالری تبدیل کنند. قهوه گلد هند به خودی خود لذیذ و لذت بخش است، بنابراین احتمالاً برای داشتن طعم عالی به هیچ افزودنی نیاز نخواهید داشت.

علاوه بر فواید سلامتی قهوه کافئین دار، طلا مزایایی را اضافه کرده است که آن را یک پله بالاتر از سایر دم کرده ها قرار می دهد، به ویژه آنهایی که به دنبال جایگزین مناسب برای قهوه هستند.

از مزایای قهوه طلا می توان به اسیدیته کم، طعم صاف و راحتی آن اشاره کرد. به علاوه، قهوه طلایی در کیسه ‌های قهوه ارگانیک عرضه می‌شود که درست مانند یک چای کیسه‌ای خیسانده می‌شوند. شما با قهوه کامل سر و کار ندارید یا مجبور نیستید آن دستگاه اسپرسوساز گرد و غبار را بیرون بکشید. در هر زمان آماده رفتن است.

برای یک فنجان قهوه طلای داغ، یک کیسه قهوه را به یک فنجان آب داغی که در کتری یا مایکروویو خود آماده کرده اید، اضافه کنید. بر اساس میزان قوی بودن قهوه خود، اجازه دهید تا دم بکشد. پنج تا ۱۰ دقیقه زمان استاندارد انتظار است، با ۱۰ دقیقه طعم قوی تری به شما می دهد.

قهوه طلا به عنوان دم کرده سرد نیز خوشمزه است.

برای یک نوشیدنی خنک، یک کیسه قهوه با نسبت طلایی را در فنجان آب خود بیندازید و بگذارید یک شب دم بکشد. صبح که از خواب بیدار شدید، نوشیدنی سرد خوشمزه شما منتظر شما خواهد بود. برای طراوت بهینه آن را ظرف ۴۸ ساعت بنوشید.

قهوه گلد هند مانوین

قهوه ی با کیفیت گلد هند مانوین یک قهوه فوری با طعمی تلخ و غلیظ است که از عصاره گیری و خشک کردن دانه های عربیکا روبوستا طی فرآیندی مخصوص به دست آمده و طرفداران بسیاری دارد، کمتر قهوه دوستی را پیدا می‌کنید که از طعم غلیظ و تلخ این نوشدیدنی تعریف نکند.

قهوه گلد هند مانوین بصورت آماده است که با رست و ترکیب دانه های قهوه و سپس عصاره گیری از آنها بدست می آید.

قهوه مانوین گلد در طی مراحل خشک کردن با اسپری یا خشک کردن انجمادی تولید میشود و میتوان به راحتی با افزودن آب یا شیر داغ به آن، قهوه داغ و خوش طعمی را در مدت زمانی کوتاه آماده کرد.

گلد هند توبک

قهوه از پر طرفدارترین نوشیدنی‌ های با انرژی و درمانی در جهان است  و همچنین دارای انواع و برند های مختلفی می باشد که این محصول از دانه‌ های درخت قهوه به ثمر می نشیند. قهوه توسط کشورهای مختلفی تولید و روانه بازار جهانی می‌شود.

 بیشتر قهوه مصرفی ایران از طریق واردات از سایر کشور های تولید کننده مانند برزیل، اکوادور و هندوستان انجام می‌گیرد.

قهوه گلد توبک هند یکی از برندهایی است که در بازار ایران جایگاه بسیار عالی و خوبی را کسب کرده است. این برند توسط بازرگانی‌ ها و شرکت‌ های مختلفی وارد شده و در اختیار بنکداران و مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.

قهوه هند توبک جز خانواده قهوه های فوری است، قهوه گلد توبک هند نیز جزء یکی از قهوه‌های باکیفیت و قیمت مناسب می‌باشد.

 قیمت خرید قهوه گلد

همه ما می دانیم که قیمت عمده قهوه فله کمتر از قیمت خرید جزئی است. ولی ثبات در سیستم فروش و خرید در حال حاضر وجود ندارد و همچنین قیمت قهوه به عوامل مختلفی همچون نرخ ارز، کشور های تولید کننده، نوع قهوه، کیفیت و نوع بسته ‌بندی دارد. اگر قهوه را به ‌صورت مستقیم از وارد کنندگان اصلی مانند قهوه دارک خریداری نمایید؛ واسطه‌ های فروش حذف‌ شده و هزینه کمتری پرداخت خواهید کرد. یکی از مراجع معتبر برای استعلام دقیق جهت اطلاع از نوسانات قیمت و نوع برند های مختلف قهوه مراجعه به سایت‌ قهوه دارک در ایران است.

خواص قهوه گلد برزیلی

صاف، پر بدن است و اسیدیته پایینی دارد. این به تولیدکنندگان قهوه های تخصصی اجازه می دهد تا از آن به طور موثر در قهوه یا مخلوط های اکسپرسو استفاده کنند.

برزیل همچنین مقداری قهوه با کیفیت بالا و درجه تخصصی تولید می کند که می تواند حاوی نت های ظریف مرکبات و سایر ویژگی های میوه های درخشان تر باشد.

خواص قهوه همچنین به تشکیل میکروبیوتای دستگاه گوارش و روده کمک می کند. اجزای زیست فعال قهوه شامل ترکیبات فنلی (اسیدهای کلروژنیک، کافستول و کاهوئول)، آلکالوئیدها (کافئین و تریگونلین)، دی ترپن ها (کافستول و کاهوئول) و سایر متابولیت های ثانویه است.

قهوه گلد از چی درست میشه؟

عناصر. ۱۰۰% قهوه محلول. تهیه شده از دانه های عربیکا و روبوستا.

میزان کافئین نسکافه گلد

نسکافه گلد حاوی ۶۶ میلی گرم کافئین در هر فنجان ۲۵۰ میلی لیتر و ۷٫۸ میلی گرم کافئین در هر ۲۶٫۴ میلی گرم در هر ۱۰۰ میلی لیتر است.

مقدار کافئین: ۶۶ میلی گرم

قدرت کافئین: متوسط

کالری: ۷۰

حجم سرو: فنجان ۲۵۰ میلی لیتر

نسکافه گلد علاوه بر قهوه فوری، به اشکال دیگری مانند قهوه جوش و قهوه آسیاب شده نیز موجود است. محتوای کافئین این محصولات ممکن است کمی با نسخه قهوه فوری متفاوت باشد. به عنوان مثال، یک وعده (۱ غلاف یا ۷٫۵ گرم) غلاف قهوه نسکافه گلد تقریباً ۶۰ میلی گرم کافئین دارد. به طور مشابه، یک وعده (۱ قاشق غذاخوری یا ۷٫۵ گرم) قهوه آسیاب شده نسکافه گلد تقریباً ۶۰ تا ۷۰ میلی گرم کافئین دارد.

نسکافه گلد چیست

نسکافه گلد یکی از محصولات معروف شرکت نسکافه می‌باشد. این محصول عمدتاً از قهوه‌های مختاری تهیه می‌شود که به صورت خشک شده‌اند. از دیگر مواد موجود در نسکافه گلد می‌توان به شکر و شیر نیز اشاره کرد.

نسکافه گلد معمولاً به عنوان یک جایگزین سریع و آسان برای قهوه سنتی استفاده می‌شود. برای تهیه آن، کافیست مقداری از این محصول را با آب گرم یا شیر مخلوط کنید. این نوشیدنی حاوی کافئین است و می‌تواند به عنوان یک روش سریع برای به دست آوردن انرژی در طول روز استفاده شود.

نسکافه گلد ساخت کدام کشور است؟  

به عنوان یک قهوه‌نوش مشتاق، باید بدانم قهوه‌ام از کجا می‌آید و کمی درباره تاریخچه آن می‌آید. قهوه نسکافه یکی از داستان های تاریخی مورد علاقه من است. نه تنها بیش از ۷۰ سال است که در این بازی حضور داشته است، بلکه به ریشه های خود در سوئیس، که من عاشق آن هستم، چسبیده است. در این مقاله با پیشینه قهوه نسکافه بیشتر آشنا شوید.

داستان الهام بخش قهوه نسکافه در سال ۱۹۲۹ آغاز شد، زمانی که نستله به دنبال روشی برای حفظ دانه های اضافی قهوه در برزیل بود. ماکس مورگنتالر، شیمیدان و متخصص قهوه، مأموریت را برای تهیه قهوه فوری که می‌توان با افزودن آب به سادگی تهیه کرد، رهبری کرد.

در ابتدا، آنها سعی کردند قهوه را به شکل قرص درست کنند، اما این کار از بین رفت. سپس سرانجام در ۱ آوریل ۱۹۳۸ قهوه نسکافه را به صورت پودر ساختند. نام نسکافه ترکیبی از نستله و کافه است. اولین بار در سوئیس ساخته شد.

نسکافه توسط شرکت Nestle Coffee تولید می شود. نستله یک شرکت غول پیکر غذا و نوشیدنی است که محصولات مرتبط با قهوه از نسپرسو و استارباکس گرفته تا البته نسکافه را ارائه می دهد. همه این محصولات در سراسر جهان بسیار موفق بوده اند. این شرکت بزرگترین شرکت مواد غذایی و نوشیدنی در جهان است، بنابراین آنها همچنین محصولات زیادی به دور از قهوه دارند.

دانه های قهوه مورد استفاده برای تولید قهوه نسکافه از مکان های متعددی از جمله برزیل، کلمبیا، ویتنام، اندونزی و اتیوپی می آید. نستله دانه‌های قهوه خود را عمدتاً از مناطق گرمسیری اطراف خط استوا تهیه می‌کند، زیرا این دانه‌ها بهترین کیفیت را تولید می‌کنند. نسکافه دانه های قهوه را از گیلاس هایی که روی گیاه قهوه رشد می کنند استخراج می کند.

طعم، کیفیت و طعم دانه های قهوه همگی به آب و هوا و محیطی که گیاه قهوه در آن کشت می شود بستگی دارد. به همین دلیل، نستله بسیار مراقب است که آنها را از کجا تهیه می کند.

چند نوع قهوه نسکافه وجود دارد؟

بیش از ۱۵ نوع قهوه نسکافه وجود دارد. نسکافه انواع مختلفی دارد تا نیازهای هر قهوه‌نوشی را برآورده کند. در اینجا گزینه ها وجود دارد:

نسکافه گلد: این ترکیب کلاسیک قهوه نسکافه است که برای طعم کاراملی برشته شده است.

نسکافه گلد بدون کافئین: دقیقاً مانند طلای نسکافه است اما بدون کافئین است

کرم طلایی نسکافه: این نسکافه طلایی است اما با طعم ابریشمی تر

Nescafe Gold Origins اوگاندا کنیا: این قهوه فوری تند و خاکی است که با دانه های قهوه عربیکا و روبوستا از جنوب صحرای آفریقا تهیه می شود.

اسپرسو طلایی نسکافه: این قهوه از ۱۰۰% دانه های قهوه عربیکا تهیه شده است و اسپرسوی فوری کامل با لایه کرم است.

برای دیدن خواص قهوه اسپرسو کلیک کنید .

کاپوچینو طلایی نسکافه: قهوه ای خامه ای است که تجربه کاپوچینو را بلافاصله به مصرف کننده می دهد.

نسکافه گلد لاته کرمی، صاف و کف آلود مانند لاته است

نسکافه طلایی موکا: این قهوه فوری شکلات را برای طعم موکا در ترکیب خود قرار می دهد.

نسکافه در کارخانه ای در Orbe، سوئیس تولید می شود. این یک کارخانه بزرگ است که تولید را در مقیاس بزرگ انجام می دهد. یکی دیگر در فریبورگ سوئیس افتتاح خواهد شد.

ترکیبات قهوه گلد

شکر، قهوه فوری، شربت گلوکز، پودر شیر بدون چربی، روغن نارگیل، لاکتوز، نمک، چربی شیر، طعم دهنده، فسفات دی پتاسیم، پلی فسفات سدیم، سیترات سدیم .

تفاوت نسکافه گلد برزیل و اکوادور

اکوادور یکی از ۱۵ کشور تولید قهوه در دنیاست. از مهمترین بخش های اقتصاد اکوادور می توان به همین فرهنگ، تولید، صادرات و تجارت قهوه اشاره کرد.

تولید قهوه در اکوادور به صادرات و رشد قهوه های عربیکا و روبوستا در دنیا می پردازد. از نظر تاریخی جیپیاساپا یکی از مناطق مهم تولید قهوه در اکوادور می باشد. تولید قهوه اکوادور ۶۰ الی ۷۰ درصد توسط قهوه عربی و ۳۰ الی ۴۰ درصد توسط قهوه روبوستا انجام می گیرد.

برزیل بزرگترین تولید کننده قهوه در دنیاست چرا که تولید یک سوم قهوه جهان را به خود اختصاص داده است. جالب است بدانید اولین دانه های قهوه در برزیل در ایالت پارا کاشته شد. در دهه ۱۸۳۰ قهوه به عنوان بزرگترین صادرات برزیل به ثبت رسید.

 

طرز تهیه مولتی کافه گلد

دو قاشق چایخوری قهوهٔ گلد مولتی‌کافه را آب داغ رو به ملایم مخلوط و نوش جان کنید. پیشنهاد می‌کنیم از آب تصفیه شده یا معدنی استفاده کنید.