سوسیس، غذایی خوشمزه و پرطرفدار است که می توان با آن غذاهای متنوعی درست کرد. از آنجا که سوسیس یک ماده غذایی فرآوری شده است و زمان طبخ کوتاهی دارد، انواع غذا با سوسیس را می‌توانید در کمترین زمان ممکن تهیه کنید. غذاهای نونی با سوسیس، غذا با سوسیس و قارچ و پنیر پیتزا، غذا با سوسیس انگشتی، خوراک سوسیس بلغاری و خوراک سوسیس سیب زمینی معروف ترین انواع غذا با سوسیس هستند که این مطلب به معرفی آنها اختصاص داده شده است.                                          

   چهارشنبه - ۸ آذر ۱۴۰۲                                                                                                                                  

 

طرز تهیه انواع غذا با سوسیس

۱. کوکوی سوسیس

یکی از انواع غذای ساده با سوسیس که جزء غذاهای نونی به حساب می‌آید و در زمان کوتاهی آماده می‌شود، کوکوی سوسیس است. این غذای خوشمزه ترکیبی از سوسیس، سیب زمینی و تخم مرغ با ادویه جات تند و خوش عطری است که طعم و مزه منحصر به فردی ایجاد می‌کنند.

مواد لازم
سیب زمینی متوسط۳ عدد
سوسیس کوکتل۴ عدد
تخم مرغ۳ عدد
پیاز بزرگ۱ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
زردچوبه، نمک و فلفلبه میزان لازم
ادویه کاری۱ قاشق چایخوری
پودر سیر۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل۱ قاشق چایخوری

 

کوکو سوسیس نوعی غذای ساده با سوسیس

 

دستور تهیه:

  1. پیاز را پوست گرفته و رنده کنید، سپس آب آن را بگیرید.
  2. سیب زمینی را پوست گرفته، رنده کنید و آب آن را بگیرید.
  3. سوسیس را رنده کنید و همراه با پیاز و سیب زمینی رنده شده در کاسه‌ای بریزید.
  4. تخم مرغ‌ها و ادویه‌ها را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند.
  5. روغن را در تابه بر روی حرارت ملایم داغ کرده و مایه کوکو را در آن سرخ کنید.
  6. گوجه فرنگی را به صورت حلقه‌ای برش زده و در روغن سرخ کنید یا به صورت خام همراه با کوکو میل کنید.

 

۲. پاکوره سوسیس سیب زمینی

پاکوره سوسیس سیب زمینی نوعی غذا با سوسیس است که می‌توان از آن به عنوان میان وعده‌ای خوشمزه یا همراه با نان به عنوان شام میل کرد.

مواد لازم
سوسیس۶ عدد
سیب زمینی متوسط۳ عدد
آرد گندم۱ پیمانه
آرد سفید۱/۴ پیمانه
آرد نخودچی۱/۲ پیمانه
گشنیز، جعفری و تره ساطوری۱ پیمانه
پیاز۱ عدد
ادویه کاری۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
پودر سیر۱/۲ قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم

 

غذای ساده با سوسیس

 

دستور تهیه:

  1. آرد نخودچی، آرد سفید و آرد گندم را مخلوط کرده و سپس الک کنید.
  2. مقداری آب به آرد اضافه کنید تا خمیری به غلظت ماست حاصل شود، سپس روی ظرف حاوی خمیر سلفون کشیده و اجازه دهید ۸ ساعت در دمای محیط استراحت کند.
  3. پیاز را پوست گرفته و رنده کنید، سپس همراه با سبزی خرد شده و ادویه ها به خمیر اضافه کنید.
  4. سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت خلالی درشت برش بزنید، سپس با کمی آب بپزید تا نرم شود.
  5. سیب زمینی پخته را در آبکش ریخته و با آب سرد بشویید تا نشاسته آن گرفته شود، سپس در مایه خمیری بغلطانید و در روغن فراوان سرخ کنید.
  6. سوسیس ها را از وسط برش بزنید و پس از غلطاندن در مایه خمیری در روغن داغ سرخ کنید.
  7. پاکوره سوسیس سیب زمینی را در ظرف سرو بچینید و آن را با سس کچاپ تزیین کنید.

۳. گراتن سوسیس و بادمجان

گراتن سوسیس و بادمجان یکی دیگر از انواع غذا با سوسیس است که از ترکیب سبزیجات با سوسیس درست شده و با سسی خوشمزه، مزه دار می‌شود.

مواد لازم
سیب زمینی۲ عدد
سوسیس۳ عدد
پیاز۱ عدد
قارچ۵ عدد
بادمجان۲ عدد
پنیر پیتزا۳۰۰ گرم
سیر۳ حبه
پودر موسیر۱/۲ قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آویشن۱/۲ قاشق چایخوری

 

غذای ساده با سوسیس

 

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی و بادمجان را پس از پوست گرفتن به صورت حلقه‌ای خرد کنید.
  2. حلقه‌های سیب زمینی و بادمجان را در روغن سرخ کنید.
  3. قارچ و سوسیس را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و در روغن سرخ کنید.
  4. پیاز را به صورت خلالی ریز خرد کرده و با روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید.
  5. ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس حرارت را خاموش کرده و از این سس در بین لایه‌های گراتن استفاده کنید.
  6. حلقه‌های سیب زمینی را کف ظرف پیرکس بچینید و روی آن کمی سس بریزید.
  7. یک لایه بادمجان بچینید و روی آن مقداری سس بریزید.
  8. یک لایه پنیر پیتزای رنده شده و سپس یک لایه سوسیس و قارچ در ظرف بچینید و روی آن مقداری سس بریزید.
  9. در انتها روی مواد را با لایه ای از پنیر پیتزا پوشانده و ظرف را در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید قرار دهید.
  10. صبر کنید تا پنیر پیتزا آب شده و روی آن طلایی شود، سپس فر را خاموش کنید.

۴. سوسیس تخم مرغ

سوسیس تخم مرغ نوعی غذای ساده با سوسیس بوده و برای مواقعی که وقت کافی برای آشپزی ندارید گزینه مناسبی است.

مواد لازم
سوسیس۱ عدد
تخم مرغ۱ عدد
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

 

غذای ساده با سوسیس

 

دستور تهیه:

  1. سوسیس را به صورت حلقه‌ای برش زده و در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
  2. تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته، مقداری نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
  3. روغن را در تابه بر روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس تخم مرغ را در آن بریزید.
  4. حلقه‌های سوسیس را روی تخم مرغ بچینید و حرارت را ملایم کنید.
  5. درب تابه را ببندید و اجازه دهید تخم مرغ بپزد و روی آن بسته شود.

 

۵. رولت سوسیس

رولت سوسیس نوعی پیش غذا و یکی از انواع غذا با سوسیس است که به عنوان میان وعده ای دلچسب نیز سرو می‌شود.

مواد لازم
سوسیس۴ عدد
سیب زمینی متوسط۴ عدد
پودر کنتاکی۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
پودر نان خشکبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم

 

غذای ساده با سوسیس

 

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی ها را آبپز کرده، سپس پوست آنها را گرفته و رنده یا چرخ کنید تا کاملا له شوند.
  2. تخم مرغ و پودر کنتاکی را به سیب زمینی له شده اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شده و مایه ای خمیری حاصل شود.
  3. سوسیس ها را به مدت ۵ دقیقه با کمی آب بپزید.
  4. سوسیس‌های پخته را در مایه خمیری بغلطانید تا کاملا به آن آغشته شوند، سپس در پودر نان خشک بغلطانید و در روغن فراوان سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.

 

۶. خوراک سوسیس سیب زمینی

خوراک سوسیس سیب زمینی یک نوع غذای ساده با سوسیس و شبیه سوسیس بندری است که سریع آماده می‌شود و به عنوان نهار یا شام مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم
سوسیس۴ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
قارچ۵ عدد
سیب زمینی بزرگ۱ عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و روغنبه مقدار لازم

 

غذای ساده با سوسیس

 

دستور تهیه:

  1. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.
  2. سوسیس نگینی را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه با هم تفت دهید.
  3. فلفل دلمه‌ای نگینی را اضافه کنید و دو سه دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود، سپس قارچ را اضافه کرده و به تفت دادن با حرارت بالا ادامه دهید.
  4. در انتها نمک، زردچوبه، فلفل و گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود، سپس درب تابه را ببندید.
  5. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید مواد در آب گوجه کاملا پخته و نرم شوند.
  6. سیب زمینی نگینی را در تابه جداگانه ای با مقداری روغن سرخ کنید و پس از اینکه آب گوجه کشیده شد، به خوراک اضافه کنید.
  7. مواد را هم بزنید تا یکدست شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
  8. خوراک سوسیس سیب زمینی را با نان، گوجه فرنگی و خیار شور میل کنید.

 

۷. پیتزای مرغ و سوسیس

پیتزای مرغ و سوسیس از انواع غذای خوشمزه با سوسیس بوده که ترکیبی از مواد پروتئینی و گیاهی در آن به کار رفته و از جمله پیتزاهای محبوب در میان بچه هاست.

مواد لازم
خمیر پیتزا۳ عدد
سوسیس۵ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
پنیر پیتزا۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی۲ عدد
سینه مرغ بدون استخوان۱ عدد
قارچ۸ عدد
پیاز داغ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
سس کچاپبه میزان لازم

 

غذای ساده با سوسیس

 

دستور تهیه:

  1. فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. سینه مرغ را به صورت نگینی ریز خرد کرده، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بزنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شده و به رنگ طلایی درآید، سپس پیاز داغ را به آن اضافه کنید و پس از یکی دو دقیقه تفت دادن، حرارت را خاموش کنید.
  3. سوسیس، قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی و گوجه را به صورت حلقه ای خرد کنید.
  4. کف ظرف مخصوص فر را با کمی روغن چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن قرار دهید.
  5. مقداری سس کچاپ روی خمیر بمالید و سپس کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید.
  6. سینه مرغ سرخ شده، سوسیس، قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را روی خمیر پیتزا بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
  7. حلقه های گوجه فرنگی را روی پنیر پیتزا بچینید و پیتزا را به مدت ۲۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کردید، قرار دهید تا پنیر ذوب شده و روی آن طلایی شود.

 

۸. کروکت سوسیس و سیب زمینی

کروکت یک نوع غذای خوشمزه با سوسیس بوده که از دو لایه بیرونی و درونی تشکیل شده است. ماده اصلی لایه بیرونی، سیب زمینی بوده و مواد تشکیل دهنده لایه درونی ترکیبی از سوسیس با سبزیجاتی نظیر قارچ و فلفل دلمه ایست که لایه ای از پنیر پیتزا روی آن قرار می گیرد.

مواد لازم
سیب زمینی متوسط۵ عدد
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۳ عدد
آرد سفید۱ پیمانه
آرد سوخاری۱ پیمانه
سوسیس۸ عدد
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
سیر له شده۲ حبه
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

غذای ساده با سوسیس

 

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی ها را پخته، سپس پوست بگیرید و رنده یا چرخ کنید.
  2. پیاز را پوست گرفته و رنده کنید، سپس با سیب زمینی رنده شده مخلوط کنید.
  3. دو عدد سوسیس رنده کرده و همراه با سیر له شده، نمک، زردچوبه و فلفل به مواد اضافه کنید.
  4. مواد را هم بزنید تا مایه ای شبیه مایه کوفته حاصل شود.
  5. بقیه سوسیس‌ها را خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.
  6. قارچ و فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و کمی تفت دهید تا نرم شوند.
  7. به اندازه یک گردوی بزرگ از مایه سیب زمینی که قبلا آماده کردید، بردارید. وسط آن را باز کنید، مقداری سوسیس، فلفل دلمه ای، قارچ و پنیر پیتزا در آن ریخته و ببندید.
  8. همه کروکت‌ها را به همین روش آماده کنید و در سینی بچینید.
  9. تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
  10. آرد سوخاری و آرد سفید را در دو بشقاب جداگانه بریزید.
  11. کروکت ها را ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و نهایتا در آرد سوخاری بغلطایند و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید، سپس در روغن سرخ کنید.
  12. کروکت ها را پس از سرخ کردن در ظرف سرو بچینید و با سس کچاپ یا سس فرانسوی میل کنید.

 

۹. اسنک سوسیس

اسنک سوسیس که از ترکیب سوسیس با سبزیجات مختلف درست می شود یکی از انواع غذای خوشمزه با سوسیس است که اگر با سوسیس خانگی تهیه شود، می‌تواند میان وعده‌ای مغذی برای بچه‌ها باشد.

مواد لازم
سوسیس۴ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
کنسرو ذرت۱/۲ فنجان
فلفل دلمه ای۱ عدد
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
پیاز داغ۲ قاشق غذاخوری
نان تست۱ بسته
نمکف فلفل و آویشنبه میزان لازم

 

غذای ساده با سوسیس

 

دستور تهیه:

  1. سوسیس، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید.
  2. مقداری روغن در تابه‌ای ریخته و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. ابتدا سوسیس را کمی تفت دهید، سپس فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه کنید و پس از نرم شدن فلفل دلمه‌ای، قارچ را اضافه کنید.
  3. برای تفت دادن قارچ، حرارت را زیاد کرده و مواد را خیلی هم نزنید تا آب نیندازد.
  4. در انتها کنسرو ذرت، پیاز داغ، کمی نمک، فلفل و آویشن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
  5. یک لایه نان تست در اسنک ساز قرار دهید، روی نان را با یک لایه از مواد بپوشانید و مقداری پنیر پیتزا روی آن بریزید.
  6. یک لایه نان تست دیگر روی پنیر پیتزا قرار داده و دستگاه را روشن کنید.
  7. پس از طلایی شدن نان تست، اسنک سوسیس را از دستگاه خارج کرده و با سس کچاپ میل کنید.

 

۱۰. لقمه سوسیس پنیری

لقمه سوسیس پنیری، نوعی فینگر فود و غذا با سوسیس است که به عنوان پیش غذا در مجالس و میهمانی ها سرو می‌شود.

مواد لازم
سوسیس۵ عدد
نان تست۱۰ عدد
پنیر پیتزای ورقه ای۵ ورق
کره۲-۳ قاشق غذاخوری

 

غذای ساده با سوسیس

 

دستور تهیه:

  1. سوسیس را به صورت حلقه‌ای برش زده و در مقداری روغن سرخ کنید.
  2. نان تست را با قالب به شکل دلخواه برش زده و چند دقیقه در فر قرار دهید تا برشته شود.
  3. مقداری کره روی نان تست برشته شده بمالید، یک حلقه سوسیس، روی نان بگذارید و روی آن را با برش کوچکی از پنیر پیتزا بپوشانید.
  4. لقمه ها را در فر قرار داده و به مدت ۵ دقیقه گریل را روشن کنید تا پنیر پیتزا ذوب شود.

اگر از طرفداران و علاقه‌مندان به این نوع دستورات هستید با طرز تهیه هات داگ پنیری در خانه نیز همراه ستاره باشید.

 

۱۱. غذا با سوسیس انگشتی

فینگر فود سوسیس سیب زمینی نوعی غذای ساده با سوسیس است که می‌توان در زمان کوتاهی آماده کرد و به عنوان عصرانه و یا در میهمانی‌ها به عنوان پیش غذایی مجلسی مورد استفاده قرار داد.

مواد لازم
سیب زمینی۴ عدد
سوسیس۳ عدد
زرده تخم مرغ۱ عدد
آرد سوخاری۱ پیمانه
نان تستبه میزان لازم
نمک، فلفل و آویشنبه میزان لازم

 

غذای ساده با سوسیس

غذا با سوسیس انگشتی

 

دستور تهیه:

  1. تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با چنگال بزنید تا زرده و سفید مخلوط شوند.
  2. سیب زمنی را آبپز و سپس له کنید.
  3. سوسیس را نگینی خرد کرده و با سیب زمینی آبپز مخلوط کنید، سپس مقداری نمک، فلفل و آویشن اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
  4. مقدار کمی از مایه (به اندازه نصف گردو) برداشته و به شکل دلخواه درآورید، سپس به ترتیب در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید.
  5. نان تست را قالب بزنید و فینگر فود سوسیس سیب زمینی را با خلال، روی آن فیکس کنید.
  6. از گوجه فرنگی گیلاسی، زیتون، فلفل دلمه ای یا هر نوع سبزی دلخواهی می توانید برای تزیین آن استفاده کنید.

 

۱۲. پیراشکی سوسیس

پیراشکی سوسیس از غذاهای انگشتی و نوعی غذا با سوسیس است که می‌توانید آن را در فر، مایکروفر یا حتی در قابلمه و بر روی شعله ملایم اجاق گاز بپزید.

مواد لازم
آرد۲ لیوان
نمک۱/۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد
روغن۱.۵ قاشق غذاخوری
آب ولرم۱/۴ لیوان
شیر ولرم۱/۴ لیوان
سوسیس۲۰۰ گرم
روغن برای سرخ کردنبه میزان لازم

 

غذای ساده با سوسیس

 

دستور تهیه:

  1. آرد، نمک، آب و شیر را در کاسه ای ریخته و مخلوط کنید تا خمیر شوند.
  2. روی ظرف حاوی خمیر سلفون کشیده و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا عمل آید.
  3. پس از ور آمدن خمیر، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. سپس شروع به ورز دادن خمیر کنید تا چسبندگی آن کم شود.
  4. خمیر را با وردنه پهن کنید تا نازک شود، سپس برش بزنید.
  5. سوسیس را به قطعات ۳-۲ سانتیمتری برش بزنید و در روغن سرخ کرده یا آبپز کنید.
  6. سوسیس را روی خمیر قرار داده و خمیر را رول کنید.
  7. با برس مقداری زرده تخم مرغ روی رول ها بمالید و رول ها را در سینی فر بچینید.
  8. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و پیراشکی ها را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند.

 

۱۳. خوراک سوسیس بلغاری

خوراک سوسیس بلغاری نوعی غذای ساده با سوسیس است که مانند دونات در روغن سرخ می‌شود و به عنوان عصرانه، شام یا نوعی غذا برای بیرون بردن مناسب است.

مواد لازم
تخم مرغ۱ عدد
نمک۲ قاشق مرباخوری
روغن۳ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق مرباخوری
خمیر مایه۱ قاشق غذاخوری
آب ولرم۱ پیمانه
سوسیس بلغاری۳ عدد
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
آرد۳ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱ عدد
آویشنبه میزان لازم

 

غذای ساده با سوسیس

 

دستور تهیه:

  1. مایه خمیر را در فنجان کوچکی ریخته، آب ولرم و شکر را به آن اضافه کنید، درب فنجان را بپوشانید.
  2. ۵ الی ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر پف کند، سپس آرد، تخم مرغ، نمک، فلفل، آویشن و روغن را به آن اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر یکنواختی حاصل شود.
  3. روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
  4. فلفل دلمه ای و سوسیس را ساطوری کنید و پس از ۴۵ دقیقه به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا یکدست شوند.
  5. مقداری آرد روی سطح کار بپاشید، سپس خمیر را روی آن باز کنید و قالب بزنید.
  6. خمیر قالب زده را روی کاغذ روغنی قرار داده و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کند.
  7. روغن فراوان (به اندازه ای که خمیرها در آن شناور شوند) در تابه ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس خمیرها را در آن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.

 

۱۴. غذا با سوسیس و گوجه

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس۸ عدد
گوجه فرنگی کوچک۲ پیمانه
فلفل قرمز۱ عدد
پیاز خرد شده۱ عدد کوچک
سیر ریز خرد شده۳ حبه
سبزی های معطر ساتوری شده¼ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

دستور تهیه:

  • ابتدا پیاز، فلفل، سیر، سبزی و گوجه فرنگی را خرد کرده و در ظرف‌های جداگانه بریزید.
  • مقداری روغن داخل تابه داغ شده ریخته و پیازها را در آن سرخ کنید.
  • سپس سیر را به ماهیتابه اضافه کنید و تا جایی که عطر آن بلند شود تفت دهید.
  • در مرحله بعد نمک و فلفل را افزوده و فلفل قرمز و گوجه را بریزید. ترکیب حاصل را تا جایی که گوجه‌ها شکل خود را از دست ندهد، سرخ کنید.
  • سبزی‌های خرد شده را به ماهیتابه افزوده و تابه را از روی حرارت بردارید.
  • مخلوط را داخل قالب مورد نظر بریزید و روی آن را با سوسیس‌های خرد شده بپوشانید.
  • قالب را برای نیم ساعت در فر بگذارید تا سوسیس‌ها سرخ شده و مواد بپزد.
  • بعد از نیم ساعت سوسیس ها را از آن رو کرده و برای نیم ساعت دیگر داخل فر قرار دهید.
  • بعد از اینکه سوسیس ها برشته شد قالب را از فر بیرون آورده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس در در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید. 

پیتزا پپرونی گیاهی 

طرز تهیه پپرونی خوشمزه بدون گلوتن

نوع آشپزی: بدون گلوتن، گیاهی

برای ۳۰ برش پپرونی

مواد تشکیل دهنده پپرونی گیاهی

  • ۱۰ اونس (۲۸۳ گرم) تافو (تا حد امکان خانگی)
  • ۱ تا ۱ و ½ قاشق چایخوری نمک دریا و فلفل سیاه
  • ۲ تا ۳ قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک شده (بسته به میزان تندی که می‌خواهید)
  • ۲ قاشق چایخوری پودر دانه‌های خردل
  • ۱ قاشق چایخوری دانه رازیانه، کمی خرد شده
  • ۲ قاشق چایخوری پاپریکا دودی
  • ۲ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۲ قاشق چایخوری شکر نارگیل
  • ¼ قاشق چایخوری پودر بادیان رومی یا انیسه
  • اختیاری: ۱ قاشق چایخوری دود مایع
  • اسپری آشپزی یا روغن زیتون برای پختن و پز

چند دستور دیگه در ویدیوی!!!!!

دستورالعمل تهیه پیتزا پپرونی گیاهی

تافو را در یک حوله تمیز قرار دهید و شیئی سنگین را روی آن قرار دهید مانند یک ماهیتابه آهنی تا آب آن بیرون بیاید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به همین وضع نگه دارید. همزمان فر را روشن کرده و روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی‌گراد) بگذارید.

هنگامی که تافو فشرده شد آن را به شکل مکعب درآورده و همراه با نمک دریایی، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر خردل، دانه‌های رازیانه، پاپریکا دودی، پودر سیر، شکر نارگیل، بادیان رومی پودر شده و کمی دود مایع (اختیاری) را به غذاساز اضافه کنید. غذاساز یا مخلوط کن را روشن کرده و ترکیب را با هم مخلوط کنید هر وقت که مخلوط به کناره‌ها آمد آن را به مرکز غذاساز هدایت کنید.

 

یک تکه را به عنوان نمونه بردارید و میزان ادویه را بررسی کنید، در صورت نیاز به آن ادویه اضافه کنید؛ نمک بیشتر برای نمکی شدن، فلفل قرمز برای تندی، پاپریکا برای مزه دودی یا شکر نارگیل برای مزه شیرین بیشتر، هر کدام را که می‌خواهید بیشتر کنید.

مخلوط را به یک سینی که کاغذ مخصوص در آن گذاشته شده، انتقال دهید. یک ورق پلاستیک یا کاغذ فر را روی خمیر گذاشته و از دستهایتان برای پهن کردن آن به صورت یک لایه نازک و یکنواخت پهن کنید. ضخامت آن باید به اندازه یک چهارم باشد. هر چه لایه ضخیم تر باشد، زمان بیشتری هم برای پخت خواهد گرفت. روی آن را با اسپری آشپزی اسپری کنید یا روغن زیتون را به آرامی با قلم مو روی آن بکشید تا یک مقدار ترد شود.  

در ۴۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی و کمی خشک شود، آن را بپزید. سپس برای برش پپرونی از یک قالب گرد و کوچک یا متوسط کوکی برای برش پپرونی گیاهی استفاده کنید. قطعات باقیمانده را نیز نگه دارید، تنها مشکل آنها این است که زیبا نیستند اما خوشمزه که هستند. 

در این لحظه پپرونی‌ها آماده اضافه کردن به پیتزا پپرونی هستند، که بعدا باید با پیتزا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخته شوند. زمان بر این اساس است که چقدر طول می‌کشد تا خمیر پیتزای شما پخته شود. شما متوجه خواهید شد که آنها وقتی که رنگ قرمز پر رنگ و کمی تردی را در پیتزا نشان می دهند، آماده برداشتن از فر هستند.

                                                                                                                              Wednesday - 2023 29 November

 

فروشگاه اینترنتی حلزون