Sunday - 2024 18 February یکشنبه - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲
بررسی طراحی سامسونگ M53
طراحی m53 چیزی بین گوشی A53 و A22 سامسونگه و خیلی انتظار زیادی نمیشه از طراحی گوشی داشت. بدنه کاملا از پلاستیک مات ساخته شده که با یه خمیدگی کم به فریم گوشی متصل میشه که باعث میشه نسبتا خوب توی دست قرار بگیره. به خاطر همین اثر انگشت و لکه هم خیلی روی بدنه گوشی باقی نمیمونه.
نوع چینش دوربین ها بر خلاف A53 به صورت مربعی ساخته شده و چهار لنز گوشی در یه برآمدگی که با یه خمیدگی کوچیک به بدنه متصل میشن در این قسمت قرار گرفتن. پایین این بخش هم فلش LED دایره ای دوربین قرار گرفته. پایین این قسمت هم لوگو SAMSUNG و نوشته های در سطل زباله نیندازید قرار گرفته. اندازه گوشی نسبتا بزرگه ولی وزن 176 گرمی اون باعث میشه موقع استفاده اذیت کننده نباشه. با قطر 7.4 میلیمتری هم گوشی خیلی باریکی به حساب میاد و اگه برای دیدن ویدیو و یا گردش توی فضای مجازی دنبال یه گوشی با نمایشگر بزرگ میگردید ولی نمیخواید خیلی سنگین و یغور هم باشه، میتونه گزینه مناسبی برای شما باشه. البته خیلی از متریال خوبی برای ام 53 استفاده نشده و یه مقداری حس ارزون و چیپ بودن رو بهتون منتقل میکنه. از لحاظ مقاومت و امنیت در مقابل نفوذ مایعات و گرد غبار هم گواهی خاصی برای این گوشی استفاده نشده و یکی از دلایل ارزانتر بودن این گوشی نسبت به نسخه های سری A شاید این مورد هم باشه. با اینکه از این گواهی خبری نیست، جک 3.5 میلیمتری هم حذف شده که کمی عجیبه و کمی کم کاری سامسونگ رو در این بخش نشون میده.
فریم پلاستیکی و براق به صورت خمیده ساخته شده تا به بهتر قرار گرفتن گوشی توی دست کمک کنه. بالای گوشی فقط یه میکروفون قرار داره. پایین گوشی هم تک اسپیکر، میکروفون و پورت تایپ سی. سمت راست دکمه کم و زیاد کردن صدا و دکمه پاور که حسگر اثر انگشت هم باهش ترکیب شده که دقت و سرعت مناسبی داره و سمت چپ گوشی هم درگاه سیم کارت قرار گرفته که به صورت هیبریدی ساخته شده و به صورت همزمان از یک سیم کارت و یه کارت حافظه جانبی یا دو سیم کارت، پشتیبانی میکنه.
صفحه نمایش طراحی مناسبی داره و خیلی حاشیه زیادی نداره. دوربین سلفی توی یه پانچ هول وسط صفحه نمایش قرار گرفته. از گوریلا گلس 5 هم برای محافظت صفحه در مقابل ضربه و خط و خش استفاده شده. در مجموع طراحی گوشی M53 نکته خاص و قابل ذکری نداره و فقط سبک بودن و خوش دست بودن، مقداری این گوشی رو جذاب کرده.
ردمی نوت 11 پرو پلاس 5G نسخه 256/8 گیگابایت
سری ردمی نوت 11 در ایران کمی گیج کننده شده و نسخه پرو سری ردمی نوت 11 در ایران سه گوشی را شامل میشود، یکی ردمی نوت 11 پرو 4G، یکی ردمی نوت 11 پرو 5G و دیگری ردمی نوت 11 پرو پلاس 5G. این سه گوشی به همین ترتیب ذکر شده از نظر قیمتی رتبهبندی میشوند و پرو پلاس 5G گرانترین نسخه به حساب میآید که مشخصات بسیار خوبی هم دارد. ردمی نوت 11 پرو پلاس از قاب پشتی شیشهای با طراحی مات بهره میبرد.
این گوشی از پنلی سوپر امولد با اندازه 6.67 اینچی و رزولوشن FHD+ استفاده کرده و در هر اینچ از 395 پیکسل میزبانی میکند و پشتیبانی از نرخ نوسازی 120 هرتزی، محتوای HDR10 و نرخ لمس 360 هرتزی از دیگر مشخصات این نمایشگر جذاب هستند. از نظر کیفیت هیچ ایرادی نمیتوان به این پنل وارد کرد و نمایشگر 11 پرو پلاس همه محتوا را با کیفیت بسیار عالی به نمایش درمیآورد. ردمی نوت 11 پرو پلاس 5G نیز برخلاف ردمی نوت 10 پرو سال قبل که تراشه اسنپدراگون 732G ساخت کوالکام داشت حالا از چیپست 6 نانومتری Dimensity 920 مدیاتک بهره میبرد. قدرت سخت افزاری این گوشی خوب است و در استفاده روزمره که به طور حتم مشکلی نخواهید داشت و در اجرای بازیها هم قطعا میتوانید به روی عملکرد این گوشی از شیائومی حساب باز کنید.
دوربین اصلی ردمی نوت 11 پرو پلاس سنسوری 108 مگاپیکسلی دارد و این دوربین با فوق عریض 8 و ماکرو 2 مگاپیکسلی همراهی شده و با سلفی 16 مگاپیکسلی تکمیل میشود. باتری این گوشی با کاهش ظرفیت از 5000 به 4500 میلی آمپر ساعت رسیده است ولی در عوض از شارژ سریع 120 واتی پشتیبانی میکند و آداپتور نیز درون جعبه قرار گرفته است. بهواقع استفاده از این فناوری در محصولی با این برچسب قیمتی هیجانانگیز است. اسپیکرهای استریو توسعه داده شده توسط JBL، حسگر اثر انگشت ادغام شده با دکمه پاور، پشتیبانی از کارت حافظه جانبی، گوریلاگلس 5 و گواهی IP53 از دیگر ویژگیهای این دستگاه هستند.
آنر X9a نسخه 256/8 گیگابایت
یکی از عجیبترین گوشیهای موجود در این بازه قیمتی X9a از شرکت آنر است. این محصول از نمایشگری 6.67 اینچی از نوع امولد با رزولوشن FHD+ استفاده میکند. این پنل 120 هرتزی، دارای گستره رنگ 1 میلیاردی (10 بیتی) است و لبههای خمیده دارد تا نسبت نمایشگر به بدنه در این محصول به حدود 90 درصد برسد، عددی که تنها در گوشیهای پرچمدار دیده میشود. این حاشیههای بسیار کم صفحه نمایش در کنار نرخ نوسازی 120 هرتزی و کیفیت عالی آن باعث میشود تا تجربهای بسیار لذتبخش برای شما بهوجود بیاید.
آنر X9a از تراشه 6 نانومتری اسنپدراگون 695 قدرت میگیرد و خوشبختانه از سرویسهای گوگل هم برخوردار بوده و با اندروید 12 روانه بازار شده است. قدرت این گوشی به نسبت قیمت خوب است و به عنوان یک میانرده میتوانید برای کارهای مختلف به روی آن حساب باز کنید. این سخت افزار از یک باتری 5100 میلی آمپر ساعتی تغذیه میکند و شارژ سریع 40 واتی هم برای این گوشی در نظر گرفته شده است.
این محصول دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی دارد و دوربین فوق عریض آن نیز 5 مگاپیکسلی است. دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی و سلفی 16 مگاپیکسلی این مجموعه را تکمیل میکنند. البته که نبود امکان فیلمبرداری 4K و به طور کلی کیفیت معمولی تصاویر باعث میشود بخش دوربین را خیلی عالی ارزیابی نکنیم.
گلکسی A34 نسخه 128/8 گیگابایت
یکی از عجیبترین سریهای گوشی سامسونگ همین سری A3 بوده است؛ چرا که گوشی A31 خیلی گوشی جذابی نبود و A32 تلاش کرد تا برخی از ایرادات این محصول را برطرف کند اما باز هم به دلیل تراشه نهچندان قوی ارزش خرید عالی نداشت. گلکسی A33 یک پرش بزرگ نسبت به برداران قبلی خود بود و از تراشه یکسانی مانند A53 استفاده میکرد و گواهی IP67 نیز برای آن در نظر گرفته شده بود تا ارزش خرید بالایی داشته باشد. گلکسی A34 حالا به بازار آمده تا با درک نیاز کاربران بینقصترین تجربه ممکن را بهوجود بیاورد.
این گوشی طراحی دقیقا مانند پرچمداران فعلی سامسونگ دارد و دوربینهای آن بدون هیچ فریمی به روی قاب پشتی دیده میشوند. این طراحی حس و حال بهروز و باکیفیتی را به شما منتقل خواهد کرد، هرچند که بدنه این گوشی همچنان پلاستیکی است و سامسونگ مانند A54 در A34 از شیشه استفاده نکرده است. سامسونگ برای این مدل نمایشگری 6.6 اینچی از نوع سوپر امولد با رزولوشن FHD+ و نرخ نوسازی 120 هرتزی در نظر گرفته و این پنل حداکثر روشنایی فوقالعاده 1000 نیتی دارد که یک مزیت بزرگ برای مشاهده محتوا در محیطهای باز به حساب میآید.
در بخش سخت افزار سامسونگ مانند نسل قبلی عمل نکرده که به سراغ تراشه A54 برود و برای این مدل چیپست 6 نانومتری مدیاتک 1080 را مناسب دیده است. این تراشه در مقایسه با اگزینوس 1380 موجود به روی A54 حدود 5 درصد توان پردازشی کمتری دارد و از نظر گرافیکی هم تقریبا عملکرد مشابهی دارد. این یعنی قدرت سخت افزاری این گوشی هم به نسبت نسل قبلی هم به نسبت بازه قیمتی خوب است. دوربین اصلی A34 سنسوری 48 مگاپیکسلی دارد و سنسور 8 مگاپیکسلی فوق عریض و 5 مگاپیکسلی ماکرو این دوربین را همراهی میکند و سلفی 13 مگاپیکسلی کاملکننده این قسمت است.
باتری 5000 میلی آمپر ساعتی با شارژدهی بسیار خوب، گواهی IP67، برخورداری از کارت حافظه جانبی، اندروید 13 و One UI 5.1، اسپیکرهای استریو و شارژ سریع 25 واتی (بدون شارژر درون جعبه) از دیگر ویژگیهای این کهکشانی هستند.
هواوی نوا 10 SE نسخه 256/8 گیگابایت
نوا 10 SE با توجه به بازه قیمتی مجموعههای جالب از قابلیتهای جذاب و البته ضعفهای بزرگ است. برای مثال این گوشی در بخش سخت افزاری از تراشه اسنپدراگون 680 قدرت میگیرد، همان تراشهای که به روی گوشیهایی مانند ردمی نوت 11 و گلکسی A23 سامسونگ دیده میشود و این در صورتی است که دو رقیب قیمت بسیار کمتری نسبت به این محصول از هواوی دارند.
اتفاق عجیب دوم استفاده این گوشی از نرخ نوسازی 90 هرتزی است، در حالی که تمام رقبای همقیمت از نرخ نوسازی 120 هرتزی استفاده میکنند. البته کیفیت نمایشگر این گوشی بسیار خوب است و با یک پنل 6.67 اینچی FHD+ از نوع OLED با حاشیههای کم مواجه هستیم که روشنایی خوبی هم دارد و گستره رنگی 1 میلیاردی را پوشش میدهد.
این محصول دارای طراحی کاملا تخت است و از سه دوربین اصلی، فوق عریض و ماکرو با سنسورهای 108، 8 و 2 مگاپیکسلی استفاده میکند و لنز سلفی نیز سنسوری 16 مگاپیکسلی دارد. نوا 10 اس ای از یک باتری 4500 میلی آمپر ساعتی با شارژ سریع 66 واتی برخوردار است و جالبتر این که از شارژ معکوس سیمی 5 واتی هم پشتیبانی میکند.
پوکو ایکس 4 پرو 5G نسخه 256/8 گیگابایت
پوکو ایکس 4 پرو از نظر ظاهری به سری M پوکو نزدیک شده و حالا از فریم دوربین مستطیلی و مشکی رنگ استفاده میکند. قاب پشتی این گوشی شیشهای است و فریم گوشی هم از جنس پلاستیک است و ضخامت 8.1 میلی متری و وزن 205 گرمی از دیگر مشخصات آن در قسمت طراحی هستند. پوکو ایکس 3 پرو نمایشگر IPS با نرخ نوسازی 120 هرتزی داشت و در این نسل شاهد پیشرفت بسیار خوبی هستیم و حالا نمایشگر امولد 6.67 اینچی با رزولوشن FHD+ و نرخ نوسازی 120 هرتزی خودنمایی میکند. این پنل توانسته حدود 86 درصد از نمای روبرویی را به خود اختصاص دهد و حاشیهها را باریکتر از قبل کند. روشنایی این پنل 750 نیت است تا نمایشگر این گوشی تمام و کمال مانند ردمی نوت 11 پرو 5G بدانیم.
در بخش سخت افزاری نیز دقیقا شاهد تراشهای مشابه با ردمی نوت 11 پرو فایوجی یعنی اسنپدراگون 695 5G هستیم. پوکو ایکس 4 پرو به طور حتم به نسبت نسل قبل ضعیفتر شده ولی در بخش نمایشگر و دوربین شاهد پیشرفتهای چشمگیری هستیم که این موضوع را پوشش میدهد. بخش دوربین به طور حتم یکی از نقاط ضعف پوکو ایکس 3 پرو بود ولی حالا سنسور 108 مگاپیکسلی دوربین اصلی بازی را به نفع پوکو ایکس 4 پرو تغییر داده است. دوربین این گوشی حالا میتواند به خوبی با هر میانرده دیگری رقابت کند و شانه به شانه دیگر گوشیها پیش برود و از بسیاری از محصولات با برچسب قیمتی مشابه پیشی بگیرد. در کنار این دوربین اصلی دوربین فوق عریض با سنسور 8 و دوربین ماکرو با سنسور 2 مگاپیکسلی دیده میشود و دوربین سلفی نیز سنسوری 16 مگاپیکسلی دارد.
پوکو ایکس 4 پرو از یک باتری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعتی استفاده میکند و شارژ سریع 67 واتی نیز برای این باتری در نظر گرفته شده است. عملا میتوانیم بگوییم پوکو ایکس 4 پرو همان ردمی نوت 11 پرو 5G با ظاهری متفاوت است و این سیاست جدیدی است که شیائومی و پوکو پیش گرفتهاند. از دیگر مشخصات اصلی این گوشی میتوان به حسگر اثر انگشت یکپارچه با دکمه پاور، اسپیکرهای استریو، پشتیبانی از کارت حافظه جانبی و MIUI 13 بر پایه اندروید 11 اشاره کرد.
گلکسی A33 نسخه 128/8 گیگابایت
یکی از جدیدترین گوشیهای سری A سامسونگ که میتوانید آن را خریداری کنید، گلکسی A33 نام دارد. این گوشی از قاب و فریم پلاستیکی تشکیل شده و صفحه نمایش آن با یک لایه گوریلا گلس ۵ محافظت میشود. صفحه نمایش AMOLED را روی این گوشی هوشمند مشاهده میکنید که نرخ نوسازی آن به ۹۰ هرتز میرسد و اندازه آن هم ۶٫۴ اینچ است. صفحه نمایش وضوح تصویر ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل را پیش روی کاربران قرار میدهد.
از دیگر ویژگیهای گوشی گلکسی A33 میتوانیم به برخورداری از گواهی IP67 اشاره کنیم. این گواهی باعث شده که گوشی در برابر نفوذ آب و گرد و خاک مقاوم باشد. گوشی گلسی A33 سامسونگ با اندروید ۱۲ و رابط کاربری One UI 4.1 راهی بازار شده است. گوشی گلکسی A33 به تراشه اگزینوس ۱۲۸۰ مجهز شده و چهار دوربین پشت دارد. دوربین اصلی از حسگر ۴۸ مگاپیکسلی استفاده میکند و در کنار آن یک دوربین ۸ مگاپیکسلی اولتراواید و یک دوربین ۵ مگاپیکسلی ماکرو و یک دوربین ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق قرار گرفته است.
این گوشی هوشمند میتواند با وضوح تصویر 4K و نرخ فریم ۳۰ فریم برثانیه هم فیلمبرداری کنید. دوربین جلوی گلکسی A33 هم از حسگر ۱۳ مگاپکیسلی استفاده میکند. برای این گوشی از باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی استفاده شده که از شارژ سریع ۲۵ وات بهره میبرد.
نکته اخر
اگر به دنبال خرید گوشی رنج قیمت 12 تا 15 میلیون هستید، قطعا حساسیت زیادی از خود نشان خواهید داد. در این مقاله بهترین گوشی 12 تا 15 میلیون را به شما معرفی کردهایم، از لیست بالا میتوانید مشخصات هرکدام از این گوشیها را بررسی کنید و مطابق با نیازتان خرید کنید.
دیدگاههای بازدیدکنندگان
علی داوری
M53 از همش بهتره نسبت به قیمت امکانات و طرحی خوبی داره .
529 روز پیش ارسال پاسخ