برای عاشقان واقعی قهوه، دستور تهیه نوشیدنی مورد علاقه شما به اندازه کیفیت بالای دانه های قهوه مهم است. آنها ترجیح می دهند قهوه را از یک تولید کننده معروف بخرند و آن را طبق تمام قوانین دم کنند - شایسته و خوشمزه.
خود قهوه دم نمی شود، اما دم می شود (جوش نمی آید). به طور رسمی، دو روش اصلی را می توان تقسیم کرد:
با استفاده از لوازم برقی خانگی تخصصی.
سنتی: در قهوه جوش های کلاسیک، ترک ها یا سایر ظروف.
و همچنین مرسوم است که این نوشیدنی را بر اساس ترجیحات ملی برای یک روش آماده سازی خاص، که از لحاظ تاریخی در کشورها و شهرهای مختلف جا افتاده است، طبقه بندی کنند. قهوه به زبانهای ایتالیایی و چکی، فرانسوی و لهستانی، ورشو و وینی وجود دارد... برخی از این گزینهها مستقیماً به روش دمآوری قهوه سیاه مربوط میشوند و برخی فقط از طریق استفاده از مواد اضافی به تنوع میبخشند.
طرز تهیه قهوه سیاه
برای دوستداران قهوه ساز، همه چیز ساده و واضح است: دفترچه راهنمای دستگاه به تمام سوالات ممکن پاسخ می دهد. اکنون خط بزرگی از چنین تجهیزاتی از شرکت های مختلف وجود دارد. گزینه های آنها متنوع است: درجه آسیاب، قدرت و حجم بخش ها تنظیم می شود، حافظه ای برای دستور غذا وجود دارد و خیلی، خیلی بیشتر. مصرف کننده باید با تمرکز بر مزایا و معایب هر یک از دستگاه ها و همچنین قیمت و مجموعه ای از عملکردهای ضروری، سیستم "خود" را انتخاب کند. برخی از آنها مجهز به سازندگان کاپوچینو، نمایشگر، کنترل های لمسی، سیستم خود تمیز شونده از آهک هستند.
با این حال، هر نوع قهوه ای را نمی توان به طور خودکار تهیه کرد. برای کسانی که می خواهند از تکنیک های سنتی استفاده کنند، چند نکته در مورد نحوه دم کردن در قابلمه ترکی یا قهوه جوش وجود دارد که ممکن است مفید باشد.
اصول اولیه مهارت های قهوه
اگر انواع مختلفی از دانه های قهوه با کیفیت بالا در دسترس دارید، می توانید آنها را مخلوط کنید. اما به هیچ وجه نباید سعی کنید یک محصول بی کیفیت را با رقیق کردن آن با انواع گران قیمت بهبود بخشید.
در حالت ایده آل، بو دادن و آسیاب کردن درست قبل از دم کردن نوشیدنی انجام می شود. با سرعت مدرن زندگی، این کار به ندرت در خانه انجام می شود. اما رعایت یک اصل دیگر دشوار نیست: هرچه هر فنجان قهوه بیشتر باشد، قوی تر است. به طور متوسط، 4-6 گرم در 100 میلی لیتر. یک ترک 400 میلی لیتری به حدود 20 گرم قهوه نیاز دارد. این بدان معناست که برای یک فنجان 100 میلی لیتری، حدود 5 گرم مورد نیاز است. افزایش دوز به 8-10 گرم اثر مربوطه را به همراه خواهد داشت. یک دیدگاه وجود دارد که ترک صحیح (cezva) بیش از 200 میلی لیتر نیست. اما چنین حجمی به معنای یک شرکت کوچک یا قهوه بسیار قوی است که در فنجان های ظریف سرو می شود.
با آب گرم
طبق قوانین ترکی، یک فنجان نوشیدنی دم شده در قهوه جوش حاوی حداقل یک قاشق چای خوری قهوه ریز آسیاب شده (و شکر به دلخواه) است. قهوه (و شکر) را در آب جوش ریخته و به جوش می آورند. مایع را سه بار به جوش می آورند، اما نمی جوشند.
با آب سرد
قهوه ترک همچنین شامل دستور العمل با آب سرد است که با عربیکا و شکر در قهوه جوش ریخته می شود. پس از چند دقیقه، ترک را روی آتش آهسته گذاشته و سه بار به جوش می آورند. جوش نزنید. در صورت تمایل، کف را بردارید، آن را با آب سرد بپاشید. نوشیدنی تمام شده را در فنجان های کوچک ریخته و با آن لیوان های آب خنک سرو می شود.
با شکر و ادویه آب شده
نه تنها دستگاه قهوه ساز، بلکه قهوه جوش لعابی نیز برای طرز پخت عربی مناسب نیست. این گزینه به مقدار کمی شکر گرانول در کف ظروف نیاز دارد، شکر در آن ذوب می شود و سپس با آب رقیق می شود. آب جوش از روی حرارت برداشته می شود، قهوه به آن اضافه می شود. وقتی ترکیب دوباره به جوش آمد، هل یا دارچین را اضافه کنید. گران ترین ادویه قهوه زعفران است.
گاهی اوقات هل قبلاً به محصول آسیاب شده اضافه شده است، توصیه می شود این نوع قهوه را برای دم کردن به روش سنتی خریداری کنید، دستگاه هایی از ذرات ریز ادویه ممکن است مسدود شوند.
قهوه ریز آسیاب شده در یک فنجان
دانه های آسیاب شده قهوه به سادگی در یک فنجان دم می شوند (در اینجا منظور ما یک محصول فوری استاندارد نیست). فنجان ها از قبل گرم می شوند (با آب جوش پخته می شوند)، آرابیکا معطر تازه آسیاب شده ریخته می شود. فوم تشکیل می شود و فنجان ها با نعلبکی به مدت 8-10 دقیقه پوشانده می شوند. این دستور غذا گاهی اوقات "ورشو"، "لهستانی" نامیده می شود. اگرچه مزه کردن غلات در کشورهای مختلف اینگونه انجام می شود.
قهوه فیلتر شده
بسیاری از قهوه های لذت بخش فرض می کنند که هیچ غلیظی در نوشیدنی وجود نخواهد داشت. این در درجه اول در مورد فنجان هایی که در آن کنیاک، رم و غیره اضافه می شود صدق می کند. مثلا قهوه فرانسوی. باریستاها یاد گرفته اند که چگونه قهوه را از یک ترک با استفاده از دستگاه های مختلف فیلتر کنند. در آشپزخانه خانه، باید به دقت نظارت کنید که غلیظ ها ته نشین شده باشند و سعی کنید قهوه را بدون آن بریزید.
قهوه ساز آبفشان به گرفتن قهوه بدون تفا له کمک می کند. این یک روش نسبتاً مدرن برای دم کردن قهوه است که از اواسط قرن بیستم رایج شده است. یک قهوه ساز استاندارد آلومینیومی برای هر آشپزخانه ای عالی بود. این مشکل با ظهور اجاق های القایی به وجود آمد. انتخاب دستگاه فولاد ضد زنگ مناسب برای آنها کار آسانی نیست اما قابل حل است. علاوه بر این، در حال حاضر لوازم الکتریکی بر اساس همان اصل وجود دارد.
مطبوعات فرانسه
روش دم کردن در فرنچ پرس شیشه ای ترکیبی از دو روش قبلی است. قهوه فیلتر می شود. اما برای این کار خود ظرف باید گرم شود و دانه های قهوه با کیفیت بالا درست قبل از دم کردن کاملا آسیاب می شوند.
چیزی که ارزش امتحان کردن را دارد
قهوه فقط یک نوشیدنی قوی در فنجان های مینیاتوری نیست. یک تجربه دلپذیر و گزینه های دیگر را برای استفاده از آن بگذارید. ملل مختلف تکنیک های سرو و سرو منحصر به فرد خود را دارند: در لیوان، لیوان، کاسه. مواد اضافی متنوع هستند: خامه، شکلات، آب میوه، دارچین، وانیلین، کاکائو، یخ، پوست. میوه و وافل، کنیاک و رم به کوکتل قهوه اضافه می شود. به ندرت کسی صدها روش را برای تهیه شیرینی قهوه امتحان کرده است. اما برخی از آنها را در اینجا به عنوان نمونه بیان می کنیم.
وینی
حداقل دو دستور پخت قهوه وینی قابل توجه است. چرا دوتا؟ به سادگی هیچ توصیف پذیرفته شده ای از چنین نوشیدنی وجود ندارد، فقط خامه فرم گرفته روش های ذکر شده برای تهیه قهوه "وینی" را متحد می کند. بنابراین. قهوه سیاه قوی به هر شکلی از قبل آماده می شود (در دستگاه، ترک و غیره) سپس - یک لایه بسیار بزرگ خامه فرم گرفته: تقریبا یک سوم فنجان. طعم شکلات رنده شده، جوز هندی را تقویت می کند. در صورت تمایل - شکر و کنیاک.
گزینه دوم، "تابستان". یک دسر خنک کننده عالی به ازای هر لیتر قهوه به نیم لیتر خامه نیاز دارید. ابتدا قهوه را با یک چهارم لیتر خامه مخلوط کرده و در یخچال خنک می کنیم. خامه باقی مانده هم زده می شود. نوشیدنی را بین لیوان ها تقسیم کنید، با یک "سر" خامه، وافل های کوچک و شکلات تزئین کنید.
قهوه به اضافه کاکائو
جالب اینجاست که بسیاری از کشورها تصمیم به ترکیب قهوه و کاکائو گرفته اند. در ژاپنی - این ترکیب شامل نوشیدنی ها در قسمت های مساوی است. مکزیکی - قهوه آسیاب شده با مقدار کمی پودر کاکائو مخلوط و دم می شود.
شیر، خامه
در بسیاری از دستور العمل های ملی، شیر به عنوان یک افزودنی ایده آل برای قهوه یافت می شود. بنابراین، دستور العمل "به زبان چک" حاوی قهوه و شیر به نسبت 2 به 1 است. یکی از دستور العمل های ایتالیایی: دم کردن قهوه نه در آب، بلکه در شیر.
زرده یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از دستور العمل ها است. توصیه می شود آن را در یک میکسر تکان دهید، یا فقط آن را هم بزنید تا قهوه با کنیاک، نوشیدنی با خامه و شکلات درست شود.
قهوه با بسیاری از نوشیدنی های قوی "دوستانه" است - ویسکی (به ایرلندی)، کنیاک (به فرانسوی). با وجود این واقعیت که کنیاک در دستور العمل ها محبوب است، لیکور، ودکا و شراب قرمز نیز به عنوان افزودنی یافت می شود.
قهوه خوب تمام نمی شود
با این حال، پوشش این دنیای قهوه بی حد و حصر در یک مقاله آسان نیست. این واقعا مستلزم مطالعه مداوم سنت های شایسته و شکل گیری مهارت های جدید است. انتخاب و خرید قهوه با کیفیت بالا در "Coffeeynya" coffeeynya.ua و سپس استفاده از هر یک از دستور العمل های پیشنهادی اصلاً دشوار نیست. بسیار خوب است که بسته بندی مدرن به شما امکان می دهد طراوت اولیه قهوه آسیاب شده را برای مدت طولانی حفظ کنید. نگهداری مناسب به شما کمک می کند نوشیدنی خوبی داشته باشید: وقتی بسته باز می شود، بهتر است آن را برای مدت طولانی نگهداری نکنید. همچنین به شما کمک می کند تا یک فنجان فوق العاده داشته باشید.
جمعه - ۴ آبان ۱۴۰۳ Friday - 2024 25 October
دیدگاه خود را بنویسید