Wednesday - 2025 29 January                                            چهارشنبه - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳

برای عاشقان واقعی قهوه، دستور تهیه نوشیدنی مورد علاقه شما به اندازه کیفیت بالای دانه های قهوه مهم است. آنها ترجیح می دهند قهوه را از یک تولید کننده معروف بخرند و آن را طبق تمام قوانین دم کنند - شایسته و خوشمزه.
 
خود قهوه دم نمی شود، اما دم می شود (جوش نمی آید). به طور رسمی، دو روش اصلی را می توان تقسیم کرد:

 با استفاده از لوازم برقی خانگی تخصصی.

سنتی: در قهوه جوش های کلاسیک، ترک ها یا سایر ظروف.
و همچنین مرسوم است که این نوشیدنی را بر اساس ترجیحات ملی برای یک روش آماده سازی خاص، که از لحاظ تاریخی در کشورها و شهرهای مختلف جا افتاده است، طبقه بندی کنند. قهوه به زبان‌های ایتالیایی و چکی، فرانسوی و لهستانی، ورشو و وینی وجود دارد... برخی از این گزینه‌ها مستقیماً به روش دم‌آوری قهوه سیاه مربوط می‌شوند و برخی فقط از طریق استفاده از مواد اضافی به تنوع می‌بخشند.
طرز تهیه قهوه سیاه
طرز تهیه قهوه سیاه
برای دوستداران قهوه ساز، همه چیز ساده و واضح است: دفترچه راهنمای دستگاه به تمام سوالات ممکن پاسخ می دهد. اکنون خط بزرگی از چنین تجهیزاتی از شرکت های مختلف وجود دارد. گزینه های آنها متنوع است: درجه آسیاب، قدرت و حجم بخش ها تنظیم می شود، حافظه ای برای دستور غذا وجود دارد و خیلی، خیلی بیشتر. مصرف کننده باید با تمرکز بر مزایا و معایب هر یک از دستگاه ها و همچنین قیمت و مجموعه ای از عملکردهای ضروری، سیستم "خود" را انتخاب کند. برخی از آنها مجهز به سازندگان کاپوچینو، نمایشگر، کنترل های لمسی، سیستم خود تمیز شونده از آهک هستند.

با این حال، هر نوع قهوه ای را نمی توان به طور خودکار تهیه کرد. برای کسانی که می خواهند از تکنیک های سنتی استفاده کنند، چند نکته در مورد نحوه دم کردن در قابلمه ترکی یا قهوه جوش وجود دارد که ممکن است مفید باشد.

کاپوچینو

کاپوچینو ترکیبی از اسپرسو، شیر گرم فوم دار دارد. این نوشیدنی که یکی از انواع قهوه است با طعم تلخ اسپرسو، عطر و طعم ملایم شیر گرم و لذتی از فوم کرم فراوان ترکیبی خاص و دلنشین را برای علاقمندان به قهوه به ارمغان می‌آورد. در اینجا طریقه تهیه کاپوچینو در منزل به شما آموزش داده می‌شود:

مواد لازم برای کاپوچینو

  • یک قاشق غذا خوری قهوه فوری
  • دو قاشق غذا خوری شکر
  • دو قاشق غذا خوری آب داغ
  • یک فنجان شیر پرچرب
  • پودر کاکائو برای تزئین (اختیاری)

طرز تهیه کاپوچینو

  1. در اولین مرحله، یک قاشق غذا خوری قهوه فوری و دو قاشق غذا خوری شکر را در یک فنجان ترکیب کنید.
  2. دو قاشق غذا خوری آب داغ را به مواد مخلوط در فنجان اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا قهوه فوری و شکر به آب حل شوند.
  3. در مرحله بعدی، یک فنجان شیر پرچرب را در یک ظرف جداگانه روی حرارت قرار دهید تا شیر گرم شود.
  4. شیر داغ را در یک ظرف در بسته ریخته و آن را کاملاً تکان دهید تا فوم و شیر فوم گرفته شده درست شود.
  5. در مرحله بعدی، شیر گرم و فوم ‌دار را به ترکیبات قهوه و شکر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
  6. نوشیدنی کاپوچینو با شیر و قهوه فوری آماده سرو کردن است.
  7. در صورت تمایل، می‌توانید از پودر کاکائو برای تزئین روی سطح کاپوچینو استفاده کنید.

با دنبال کردن این مراحل ساده، می‌توانید در خانه به راحتی کاپوچینوی خود را تهیه کرده و از لذت این نوشیدنی خوشمزه و دلنشین لذت ببرید.

لاته

لاته یک نوشیدنی خوشمزه از ترکیب اسپرسو و شیر گرم با کمی فوم شیر است. این نوشیدنی با ترکیب عطر و طعم ملایم اسپرسو و شیر، تجربه‌ای دلپذیر از قهوه را برای شما ایجاد می‌کند. یکی از دلایل محبوبیت لاته، طرح یا در واقع آرت روی لته است. در ادامه، مراحل تهیه یکی از انواع قهوه، لاته می‌پردازیم:

مواد لازم برای لاته

  • یک الی دو شات (۳۰ الی ۶۰ میلی‌لیتر) اسپرسو
  • شیر پرچرب و سرد



اصول اولیه مهارت های قهوه

اگر انواع مختلفی از دانه های قهوه با کیفیت بالا در دسترس دارید، می توانید آنها را مخلوط کنید. اما به هیچ وجه نباید سعی کنید یک محصول بی کیفیت را با رقیق کردن آن با انواع گران قیمت بهبود بخشید.

در حالت ایده آل، بو دادن و آسیاب کردن درست قبل از دم کردن نوشیدنی انجام می شود. با سرعت مدرن زندگی، این کار به ندرت در خانه انجام می شود. اما رعایت یک اصل دیگر دشوار نیست: هرچه هر فنجان قهوه بیشتر باشد، قوی تر است. به طور متوسط، 4-6 گرم در 100 میلی لیتر. یک ترک 400 میلی لیتری به حدود 20 گرم قهوه نیاز دارد. این بدان معناست که برای یک فنجان 100 میلی لیتری، حدود 5 گرم مورد نیاز است. افزایش دوز به 8-10 گرم اثر مربوطه را به همراه خواهد داشت. یک دیدگاه وجود دارد که ترک صحیح (cezva) بیش از 200 میلی لیتر نیست. اما چنین حجمی به معنای یک شرکت کوچک یا قهوه بسیار قوی است که در فنجان های ظریف سرو می شود.

با آب گرم
طبق قوانین ترکی، یک فنجان نوشیدنی دم شده در قهوه جوش حاوی حداقل یک قاشق چای خوری قهوه ریز آسیاب شده (و شکر به دلخواه) است. قهوه (و شکر) را در آب جوش ریخته و به جوش می آورند. مایع را سه بار به جوش می آورند، اما نمی جوشند.

با آب سرد
قهوه ترک همچنین شامل دستور العمل با آب سرد است که با عربیکا و شکر در قهوه جوش ریخته می شود. پس از چند دقیقه، ترک را روی آتش آهسته گذاشته و سه بار به جوش می آورند. جوش نزنید. در صورت تمایل، کف را بردارید، آن را با آب سرد بپاشید. نوشیدنی تمام شده را در فنجان های کوچک ریخته و با آن لیوان های آب خنک سرو می شود.

با شکر و ادویه آب شده

نه تنها دستگاه قهوه ساز، بلکه قهوه جوش لعابی نیز برای طرز پخت عربی مناسب نیست. این گزینه به مقدار کمی شکر گرانول در کف ظروف نیاز دارد، شکر در آن ذوب می شود و سپس با آب رقیق می شود. آب جوش از روی حرارت برداشته می شود، قهوه به آن اضافه می شود. وقتی ترکیب دوباره به جوش آمد، هل یا دارچین را اضافه کنید. گران ترین ادویه قهوه زعفران است.

گاهی اوقات هل قبلاً به محصول آسیاب شده اضافه شده است، توصیه می شود این نوع قهوه را برای دم کردن به روش سنتی خریداری کنید، دستگاه هایی از ذرات ریز ادویه ممکن است مسدود شوند.

قهوه ریز آسیاب شده در یک فنجان
دانه های آسیاب شده قهوه به سادگی در یک فنجان دم می شوند (در اینجا منظور ما یک محصول فوری استاندارد نیست). فنجان ها از قبل گرم می شوند (با آب جوش پخته می شوند)، آرابیکا معطر تازه آسیاب شده ریخته می شود. فوم تشکیل می شود و فنجان ها با نعلبکی به مدت 8-10 دقیقه پوشانده می شوند. این دستور غذا گاهی اوقات "ورشو"، "لهستانی" نامیده می شود. اگرچه مزه کردن غلات در کشورهای مختلف اینگونه انجام می شود.

 Cortado: منشأ طرز تهیه قهوه کورتادو بر پایه شیر است که از اسپانیا و کوبا سرچشمه می‌گیرد؛ و شبیه به کاپوچینو است اما شیر کمتری دارد. از این‌ رو این روش جایگزینی قوی برای سایر نوشیدنی‌های قهوه بر پایه شیر است.

 Gibraltar: این قهوه مشابه Cortado است با این تفاوت که در لیوان سرو می‌شود و همچنین به قهوه Blue Bottle نیز معروف است.

 Flat White: این قهوه در واقع نام استرالیایی کافه لاته است که به‌جای لیوان‌های شیشه‌ای بلند، معمولاً در فنجان‌های کوچک سرامیکی سرو می‌شود و کف شیر آن کمتر است.

 Mocha: همان کاپوچینو است که به‌جای یک شات اسپرسو، از هات چاکلات (شکلات داغ) در آن استفاده می شود و گزینه ای جذاب برای دوست داران طعم شکلاتی می باشد.

 Espresso con Panna: نوعی روش تهیه قهوه با اسپرسو می باشد که با مقدار زیادی خامه زده‌ شده روی آن سرو می‌شود.

در واقع، من آنقدر قهوه‌ی عالی را دوست دارم که در تلاش هستم تا از تمام کافی‌شاپ‌های شهر نیویورک که یک زنجیره ملی غول‌پیکر نیستند، بازدید کنم و لاته‌ها (نوشیدنی قهوه مورد علاقه من) را رتبه‌بندی کنم. ترجیح به قهوه پررنگ داده می شود – زمانی که اولین جرعه مانند یک سیلی به صورت باشد. من همچنین از مکان‌هایی دیدن می‌کنم که قهوه درست می‌کنند اما کار دیگری را به عنوان کنسرت اصلی خود انجام می‌دهند (مثلاً یک نانوایی).

تا الان از 26/1/25 به 212 مغازه سر زدم. من مدتی است که روی این پروژه کار می‌کنم، بنابراین مکان‌هایی را که قبلاً به آن‌ها رفته بودم اما مدت زیادی است که نرفته‌ام را مجدداً رتبه‌بندی می‌کنم - شما فقط به اندازه آخرین لاته خود خوب هستید و گاهی اوقات کیفیت یک کافی‌شاپ با گذشت زمان کاهش می‌یابد، درست مانند یک رستوران که ممکن است با گذشت سال‌ها کاهش یابد.

من لاته ها را در مقیاس 1-5 رتبه بندی می کنم. معنی مقیاس این است:

1. غیرقابل نوشیدن: یک یا دو جرعه و باید آن را با ناامیدی و تحقیر شدید در زباله بیندازید - یک لاته به قدری بد که از سرو غذای وحشتناکی رنجیده اید.

2. قابل نوشیدن: خوب است، اما فقط در صورتی که گزینه دیگری نداشته باشید (مثلاً اگر در یک کنفرانس در یک شهر مبهم گیر کرده اید و هیچ جایگزین قهوه ای در آن نزدیکی وجود ندارد).

3. شایسته، اما چیزی که برجسته باشد و چیزی که واقعاً به دنبال آن باشید.

4. خوب (شخصاً با چیزی زیر 4 زحمت نمی‌کشم. در شهر قهوه‌های خوب زیادی وجود دارد که نمی‌توان آن را حل کرد).

5. عالی

هنگامی که قهوه رتبه ای در حدود 4.4 یا بالاتر را دریافت کرد، چیزی که در دست دارید همان چیزی است که من آن را DESTINATION COFFEE می نامم: قهوه ای که آنقدر خوب است که برای آن سفر خواهید کرد. در مورد من، برای مثال، این می تواند به معنای نیم ساعت پیاده روی از سمت غرب نیویورک به سمت شرق باشد.


قهوه فیلتر شده
بسیاری از قهوه های لذت بخش فرض می کنند که هیچ غلیظی در نوشیدنی وجود نخواهد داشت. این در درجه اول در مورد فنجان هایی که در آن کنیاک، رم و غیره اضافه می شود صدق می کند. مثلا قهوه فرانسوی. باریستاها یاد گرفته اند که چگونه قهوه را از یک ترک با استفاده از دستگاه های مختلف فیلتر کنند. در آشپزخانه خانه، باید به دقت نظارت کنید که غلیظ ها ته نشین شده باشند و سعی کنید قهوه را بدون آن بریزید.

قهوه ساز آبفشان به گرفتن قهوه بدون تفا له کمک می کند. این یک روش نسبتاً مدرن برای دم کردن قهوه است که از اواسط قرن بیستم رایج شده است. یک قهوه ساز استاندارد آلومینیومی برای هر آشپزخانه ای عالی بود. این مشکل با ظهور اجاق های القایی به وجود آمد. انتخاب دستگاه فولاد ضد زنگ مناسب برای آنها کار آسانی نیست اما قابل حل است. علاوه بر این، در حال حاضر لوازم الکتریکی بر اساس همان اصل وجود دارد.

مطبوعات فرانسه
روش دم کردن در فرنچ پرس شیشه ای ترکیبی از دو روش قبلی است. قهوه فیلتر می شود. اما برای این کار خود ظرف باید گرم شود و دانه های قهوه با کیفیت بالا درست قبل از دم کردن کاملا آسیاب می شوند.

چیزی که ارزش امتحان کردن را دارد
قهوه فقط یک نوشیدنی قوی در فنجان های مینیاتوری نیست. یک تجربه دلپذیر و گزینه های دیگر را برای استفاده از آن بگذارید. ملل مختلف تکنیک های سرو و سرو منحصر به فرد خود را دارند: در لیوان، لیوان، کاسه. مواد اضافی متنوع هستند: خامه، شکلات، آب میوه، دارچین، وانیلین، کاکائو، یخ، پوست. میوه و وافل، کنیاک و رم به کوکتل قهوه اضافه می شود. به ندرت کسی صدها روش را برای تهیه شیرینی قهوه امتحان کرده است. اما برخی از آنها را در اینجا به عنوان نمونه بیان می کنیم.

وینی
حداقل دو دستور پخت قهوه وینی قابل توجه است. چرا دوتا؟ به سادگی هیچ توصیف پذیرفته شده ای از چنین نوشیدنی وجود ندارد، فقط خامه فرم گرفته روش های ذکر شده برای تهیه قهوه "وینی" را متحد می کند. بنابراین. قهوه سیاه قوی به هر شکلی از قبل آماده می شود (در دستگاه، ترک و غیره) سپس - یک لایه بسیار بزرگ خامه فرم گرفته: تقریبا یک سوم فنجان. طعم شکلات رنده شده، جوز هندی را تقویت می کند. در صورت تمایل - شکر و کنیاک.

گزینه دوم، "تابستان". یک دسر خنک کننده عالی به ازای هر لیتر قهوه به نیم لیتر خامه نیاز دارید. ابتدا قهوه را با یک چهارم لیتر خامه مخلوط کرده و در یخچال خنک می کنیم. خامه باقی مانده هم زده می شود. نوشیدنی را بین لیوان ها تقسیم کنید، با یک "سر" خامه، وافل های کوچک و شکلات تزئین کنید.

قهوه به اضافه کاکائو

جالب اینجاست که بسیاری از کشورها تصمیم به ترکیب قهوه و کاکائو گرفته اند. در ژاپنی - این ترکیب شامل نوشیدنی ها در قسمت های مساوی است. مکزیکی - قهوه آسیاب شده با مقدار کمی پودر کاکائو مخلوط و دم می شود.

شیر، خامه 
در بسیاری از دستور العمل های ملی، شیر  به عنوان یک افزودنی ایده آل برای قهوه یافت می شود. بنابراین، دستور العمل "به زبان چک" حاوی قهوه و شیر به نسبت 2 به 1 است. یکی از دستور العمل های ایتالیایی: دم کردن قهوه نه در آب، بلکه در شیر.

زرده یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از دستور العمل ها است. توصیه می شود آن را در یک میکسر تکان دهید، یا فقط آن را هم بزنید تا قهوه با کنیاک، نوشیدنی با خامه و شکلات درست شود.

قهوه با بسیاری از نوشیدنی های قوی "دوستانه" است - ویسکی (به ایرلندی)، کنیاک (به فرانسوی). با وجود این واقعیت که کنیاک در دستور العمل ها محبوب است، لیکور، ودکا و شراب قرمز نیز به عنوان افزودنی یافت می شود.

قهوه خوب تمام نمی شود
با این حال، پوشش این دنیای قهوه بی حد و حصر در یک مقاله آسان نیست. این واقعا مستلزم مطالعه مداوم سنت های شایسته و شکل گیری مهارت های جدید است. انتخاب و خرید قهوه با کیفیت بالا در "Coffeeynya" coffeeynya.ua و سپس استفاده از هر یک از دستور العمل های پیشنهادی اصلاً دشوار نیست. بسیار خوب است که بسته بندی مدرن به شما امکان می دهد طراوت اولیه قهوه آسیاب شده را برای مدت طولانی حفظ کنید. نگهداری مناسب به شما کمک می کند نوشیدنی خوبی داشته باشید: وقتی بسته باز می شود، بهتر است آن را برای مدت طولانی نگهداری نکنید. همچنین به شما کمک می کند تا یک فنجان فوق العاده داشته باشید.